Anne-Marie van Santvoort

Functie:

NVM – makelaar & taxateur (RM RT)

Werkt bij van Santvoort makelaars sinds:

Als tweede generatie ben ik sinds 1995 werkzaam als makelaar & taxateur. Na mijn opleiding ben ik (na enkele korte stages bij een gerenommeerde bank, notariskantoor en verzekeringsmaatschappij) in vast dienst verband komen werken.

Quote

Als je veel vertrouwen geeft verdien je die vanzelf terug !

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Aan- en verkopen van bestaande bouw in voornamelijk particuliere markt. Woningtaxaties in breedste vorm. Aantekening taxateur bijzonder beheer.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort makelaars?

Als kantoor zijn we groot geworden door klein te blijven denken. Elke opdrachtgever is belangrijk en zal met gepaste aandacht benaderd worden.

Kernwaarden

Betrouwbaar. Betrokken. Enthousiast. Creatief. Commerciële instelling op een sociale manier.

Hoe draagt Van Santvoort makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Al vanaf tienerleeftijd ben, ben ik werkzaam binnen de firma van Santvoort. Eerst als zaterdag-hulp en in schoolvakanties. Met andere woorden, van Santvoort makelaars speelt al ruim 30 jaar een belangrijke rol in mijn leven en dus mijn persoonlijke ontwikkeling.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Dat elke klant na een gesloten transactie heel goed terug kijkt op de verleende diensten. Waarbij het soms heel bijzonder is dat je een leuke kaart, bonbons, bloemen, gebak of een flesje wijn krijgt aangeboden. Een aardigheidje uit waardering dat doet me dan extra goed. In het kader van bijzonder beheer taxaties probeer ik de klant ook altijd een advies/ boodschap mee te geven waarbij ik hoop dat er echt iets serieus mee wordt gedaan en dat zo de schade zoveel mogelijk beperkt blijft.

Naast mijn werk

De passie voor huizen voer ik prive ook door en vind dus woning styling erg leuk en interessant. Ik houd van lekker eten !