Huis verhuren

Wil jij je huis verhuren in de regio van Eindhoven? Van Santvoort makelaars is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de (ver)huurmarkt en helpt je graag bij het verhuren van je huis.

Huis verhuren in Regio Eindhoven?

Bij een makelaar denken mensen in de eerste plaats aan verkopen en kopen. Maar Van Santvoort Makelaars is ook actief bij een verhuren van je huis of appartement in regio Eindvoven. Flexibiliteit is steeds meer van belang in de wereld. De vaste baan maakt vaker plaats voor de tijdelijke banen. Het aantal zzp’ers, flexwerkers en expats is sterk groeiend. Dat heeft ook zijn weerslag op de woningmarkt, er is tegenwoordig meer belangstelling voor het huren en verhuren van een huis of een appartement.

Begeleiding bij het verhuren van jouw huis?

Van Santvoort Makelaars speelt uiteraard in op die ontwikkeling. We zijn in toenemende mate actief in het begeleiden van particulieren en beleggers die hun huis verhuren of meerdere huizen verhuren. Uiteraard helpen we je ook bij het verhuren van een appartement of meerdere appartementen. En ook helpen we mensen die op zoek zijn naar een huurwoning of appartement in regio Eindhoven. We leveren bij het verhuren van huis of appartement dezelfde kwaliteit in dienstverlening:

  • Optimale aansluiting op de wensen van de klant;
  • Perfecte informatievoorziening;
  • Professionele begeleiding.

Regelgeving bij het huis verhuren of appartement verhuren

Dat is nodig, want er zijn veel regelgevingen op dit gebied. Als je een huis wilt verhuren of appartement (tijdelijk) gaat verhuren, zijn er ingrijpende fiscale gevolgen. Ook heb je als huisbaas allerlei verplichtingen, die vaak extra activiteiten en kosten met zich meebrengen.

Van Santvoort Makelaars brengt de mogelijkheden, maar ook de risico’s goed voor je in beeld en helpt jouw aan waterdichte regelingen, zodat jij als huurbaas niet van de regen in de drup raakt. En natuurlijk helpen wij jouw snel aan een geschikte kandidaat voor het huren van jouw huis of appartement in regio Eindhoven.

Kortom je huis verhuren, de beste en snelste weg naar de droomkandidaat voor jouw huis.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in de regio Eindhoven!

Geheel vrijblijvend

Ja, ik wil graag een vrijblijvende waardebepaling van mijn woning/appartement

* verplicht veld