Funda

Funda is de online-etalage van de makelaar en het leidende online-mediabedrijf in het vastgoeddomein. Funda loopt voorop met de nieuwste toepassingen van internet bij het zoeken naar en vinden van vastgoed. Funda is hét vastgoedplatform van makelaars voor consumenten. Funda doorgrond de behoeften van de internetgebruiker en bieden de slimste mogelijkheden voor makelaars en adverteerders. Op die manier boeken we samen het beste resultaat. In de veranderende wereld waarborgt Funda de positie van de makelaar en draagt Funda bij aan zijn dagelijks succes. Zo is funda de partner van de makelaar.

Funda stelt hoge eisen aan de onroerend goed advertenties op de site. Zoekers eisen betrouwbare informatie. Dat wil zeggen, accurate data (bijvoorbeeld, de hoeveelheid vierkante meters woonoppervlak) en up-to-date informatie (het pand is inderdaad nog steeds te koop). Funda streeft ernaar accurate, uitgebreide en up-to-date informatie te bieden.

Daarom heeft funda er vanaf het begin voor gekozen om een etalage te zijn van aanbod dat uitsluitend wordt aangeboden door professionele marktpartijen. Funda is dus geen advertentiesite voor particulier aangeboden woningen.

Funda werkt samen met de brancheverenigingen NVM, Vastgoedmanagement Nederland, VBO Makelaar en VastgoedPRO. Met deze verenigingen heeft funda duidelijke afspraken gemaakt over de kwaliteitseisen ten aanzien van de informatie die hun leden op funda tonen.

Ga naar de website