Hippische sector

Ben je op zoek naar professioneel advies en begeleiding bij de ontwikkeling van jouw hippische locatie? Dan ben je bij Van Santvoort Advies aan het juiste adres! Als dé expert in de hippische sector weten wij als geen ander wat er speelt in de markt en wat er nodig is om jouw droomlocatie te realiseren.

Ben je (startend) hippisch ondernemer of houd je hobbymatig paarden aan huis dan staan we voor je klaar. Denk bijvoorbeeld aan de realisatie van een volledig nieuwe manege, de uitbreiding van een paardenfokkerij, de ontwikkeling van groomverblijven of het aanleggen van een (hobbymatige) buitenrijbak. Geen vraag is ons te gek!

Ons team van specialisten begeleidt je van A tot Z: vanaf de locatiekeuze tot en met de realisatie van de (ver)nieuwbouw. Van de eerste schetsontwerpen en communicatie met de overheid tot aan de vergunningsaanvraag en de uitvoering. Door onze nauwe samenwerking met Van Santvoort Makelaars en Van Santvoort Architecten hebben wij een uniek inzicht in de markt en de ontwikkeling van hippisch vastgoed. Hierdoor kunnen wij jou optimaal adviseren en begeleiden bij de ontwikkeling van jouw hippische accommodatie.

‘Voor van Santvoort Advies is geen hindernis te hoog!’

Benieuwd naar referenties? Lees hier het verhaal van Tonny en Bert die een camperplaats zijn begonnen. Dressuurstal Stijn Bruisten kreeg in samenwerking met van Santvoort Advies de juiste vergunningen, lees daar hier meer over.  Toon Kerkhoff maakte van zijn agrarische bestemming een woonbestemming, benieuwd hoe dat gelopen is? Vind hier het hele artikel. Het splitsen van een langgevel boerderij is zeer actueel, hoe dit precies is verlopen voor Willy Rovers is hier te lezen.