Huis kopen in Helmond

Huis verkopen in Helmond?

Huis huren in Helmond

Weten wat jouw huis waard is in Helmond?

Makelaar Helmond

Heerlijk wonen in Helmond

Op zoek naar een woning in Helmond? De keuze is reuze, want het is heerlijk wonen in Helmond. Relatief nieuwe woonwijken als Brandevoort, Dierdonk, de Groene Loper en Suytkade strijden om de voorrang, maar ook de binnenstad en oudere woonwijken hebben heel wat te bieden. De makelaars van ons kantoor kennen het aanbod als makelaar Helmond op hun duimpje. Zij weten waar het goed wonen is in Helmond, de stad die de afgelopen decennia een prima woon- en leefklimaat heeft ontwikkeld. Laat je helpen door Van Santvoort, de expert als makelaar Helmond.

Makelaar Helmond geeft je advies

Vanuit ons nieuwe kantoor in Helmond hebben de makelaars van Van Santvoort een goed overzicht over het enorm gevarieerde aanbod: van rij- en starterswoningen in typisch stedelijk wijken tot riante villa’s in zeer groene en landelijk gelegen stadsdelen. Van bestaande bouw tot nieuwbouw Helmond, voor iedere woondroom een droomhuis. Naast overzicht hebben wij ook inzicht: ons makelaarskantoor is als makelaar Helmond jouw makelaar en weet hoe het werkt op de Helmondse woningmarkt. Wij weten welke wijk gewild is en welke prijskaartjes gebruikelijk zijn. Dankzij onze goede contacten zijn wij er als makelaar Helmond voor onze klanten als de kippen bij, als snelheid geboden is. Dat geldt zowel voor een huis kopen, als voor een huis verkopen in Helmond.

Aangenaam wonen dankzij dé makelaar Helmond

Helmond staat vanouds bekend als stad met veel industrie, maar maakt een grote ontwikkeling door met bijvoorbeeld de Automotive Campus, waar knappe koppen werken aan nieuwe concepten voor smart mobility. Mobiliteit is ook de specialiteit van de makelaars van Van Santvoort in Helmond, dus dat komt goed uit. Tegelijkertijd bedienen we als makelaar Helmond ook klanten die agrarisch en hippisch vastgoed willen kopen en verkopen. Ook op dat gebied zijn onze makelaars zeer actief en kundig. Van Santvoort Makelaars staat bekend als makelaar Helmond in het vinden van een woning. En ook als jij jouw woning in Helmond wilt verkopen, kan je op ons rekenen. Meer  hierover weten? Ga naar huis verkopen Helmond.

De woningmarkt in Helmond, sterk in beweging!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met Van Santvoort Makelaars voor een informatiegesprek of waardebepaling van jouw huidige woning. We staan graag voor je klaar en maken duidelijke afspraken.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar Helmond en omstreken!

Ook geïnteresseerd in het aanbod van omliggende steden en dorpen? Ook als makelaar Eindhoven, Nuenen, Eersel en Deurne kunnen wij je helpen. Neem gerust contact op met onze experts uit deze plaatsen voor meer informatie.

Makelaar Helmond

Paterslaan 2a
5701 NZ Helmond
+31 (0)492 52 5552

Ursula Linssen - van Schie

Commercieel medewerker

Als secretaresse ben ik het eerste aanspreekpunt, en sta u graag te woord of schakel zo nodig één van mijn collega’s in. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn het beheren van de agenda, uitwerken van taxaties en koopovereenkomsten, opmaken van verkoopbrochures en het verzorgen van aanmeldingen op internet. Daarnaast ondersteun ik de makelaar, maar ook de verkopers en kopers in het gehele proces.
Contact met Ursula Linssen - van Schie

Dirk van Santvoort

Makelaar

Samen met Pieter ben ik eindverantwoordelijk voor Van Santvoort Makelaars.
Contact met Dirk van Santvoort

Monique van Beek- van Mierlo

Assistent makelaar

Samen met Dirk van Santvoort beheer ik de portefeuille met landelijk gelegen woningen en hippisch onroerend goed.. Als assistent-makelaar ben ik het eerste aanspreekpunt voor de verkopers van de woningen in onze portefeuille en verzorg ik vaak de contacten met (potentiële) kopers. Daarnaast behoort tot o.a. het uitwerken van de verkoopbrochures, het verzorgen van de internetpresentaties en het opmaken van de koop-/huurovereenkomsten tot mijn taken.
Contact met Monique van Beek- van Mierlo

Sandra Adriaans - van Erp

Commercieel medewerker

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor ons kantoor in Helmond. In mijn functie ondersteun ik de makelaar, maar ook de verkopers en kopers in het gehele proces. Mijn werkzaamheden hiervoor zijn zeer divers, van het inplannen van bezichtigingen tot het maken van brochures, het plaatsen van de woning op het internet, het opmaken van koopovereenkomsten en het uitwerken van taxaties.
Contact met Sandra Adriaans - van Erp

Anne-Marie van Santvoort

Makelaar

Als tweede generatie ben ik sinds 1995 werkzaam als makelaar & taxateur. Na mijn opleiding ben ik (na enkele korte stages bij een gerenommeerde bank, notariskantoor en verzekeringsmaatschappij) in vast dienst verband komen werken.
Contact met Anne-Marie van Santvoort