Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Wij zijn blij en geven onze makelaar een

8,9
Bekijk hier alle referenties

Makelaar Helmond

In Helmond en omgeving neemt Van Santvoort Makelaars al jaren een heel prominente positie in. Niet alleen zijn we er al heel lang actief, ook is er een grote mate van betrokkenheid bij alle ontwikkelingen in Helmond en de directe omgeving. Die verbondenheid maakt het mogelijk om die persoonlijke makelaar te zijn die we ook graag willen zijn. Betrokken en dichtbij.

Woning verkopen in Helmond

Wanneer je van plan bent te gaan verhuizen, dan wil je je woning verkopen. Als je in Helmond je huis wilt verkopen dan is Van Santvoort Makelaars je graag van dienst. Wij kennen de lokale markt en weten wat er in Helmond speelt. Daarom kunnen we je ook heel goed begeleiden in het hele traject van waardebepaling tot verkoop.

Woningwaarde

Wanneer je je woning te koop wilt zetten wil je natuurlijk allereerst weten wat de waarde van je huis is. Een van onze makelaars kan kosteloos bij je langs komen om een goede, marktconforme marktwaarde voor je huis of appartement te bepalen. Mocht je allereerst een idee willen krijgen van jouw woningwaarde, dan kun je ook snel en eenvoudig een indicatie krijgen door zelf op onze website de woningwaarde te berekenen.

Woning verkopen Helmond

Als de woningwaarde bekend is gaan we aan de slag. We zorgen dat er een onderscheidende verkooppresentatie wordt gemaakt. Dat we beschikken over goed foto- en video materiaal. En, dat we jouw woning op de juiste manier via portalen als Funda onder de aandacht brengen. Daarbij besteden we met name aandacht aan de bijzondere kenmerken van jouw woning. En, doen we er alles aan om voor jou de maximale opbrengst tegen de beste voorwaarden te realiseren.

De grootste in Zuidoost-Brabant

Van Santvoort Makelaars is niet alleen gevestigd in Helmond. Wij zij de grootste in Zuidoost-Brabant. Met vestigingen in Helmond, Deurne, Eindhoven, Nuenen en Eersel bedienen wij een grote diversiteit aan diensten. Zowel op het gebied van makelaardij als op het terrein van de financiële dienstverlening.

Wil je meer informatie over de dienstverlening van onze makelaars in Helmond of wil je weten wat je woning waard is? Neem contact op met ons op.

BEL 0492 525 552
MAIL info@helmond.vansantvoort.nl

Ja, ik wil graag een vrijblijvende waardebepaling van mijn woning/appartement

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief