Monique van Beek- van Mierlo

Functie:

Assistent Makelaar (ARMT)

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

In 2005 ben ik op het kantoor in Helmond gaan werken als secretaresse. Na een avondstudie werk ik sinds een aantal jaar als assistent-makelaar.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Samen met Dirk van Santvoort beheer ik de portefeuille met landelijk gelegen woningen en hippisch onroerend goed..

Als assistent-makelaar ben ik het eerste aanspreekpunt voor de verkopers van de woningen in onze portefeuille en verzorg ik vaak de contacten met (potentiële) kopers.  Daarnaast behoort tot o.a. het uitwerken van de verkoopbrochures, het verzorgen van de internetpresentaties en  het opmaken van de koop-/huurovereenkomsten tot mijn taken.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Als kantoor werken we erg klantgericht en we zijn vooruitstrevend in het ontwikkelen van verkoopstrategieën. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd in de hippische sector, onze portefeuille is dan ook sterk gegroeid.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

We gaan er voor om tijdens het verkoopproces een goede verstandhouding op te bouwen met onze klanten, zowel bij de verkopende als de kopende partijen. De contactlijnen zijn kort en daardoor blijft de communicatie helder.

 Wat doe je naast je werk?

Ons gezinsleven neemt het grootste deel van mijn vrije tijd in beslag. Daarnaast onderneem ik vaak leuke dingen met vrienden en familie. Om mijn conditie op peil te houden stap ik graag op de racefiets.

Meer lezen over Monique? Lees hier een uitgebreid interview met haar!