Huis kopen in Eersel

Huis verkopen in Eersel?

Huis huren in Eersel

Weten wat jouw huis waard is in Eersel?

Makelaar Eersel

Van Santvoort Makelaars: jouw makelaar in Eersel

De ‘Parel van de Kempen’ en de thuisbasis van de ‘Contente Mens’. Het zijn kwalificaties waar Eersel trots op is. En het zijn redenen dat Eersel in trek is als woonplaats. Onze makelaars zijn er trots op dat zij voor hun klanten altijd zorgen voor de ‘eerste keus’ op woongebied. Ook in Eersel gaat de geschiedenis van Van Santvoort Makelaars al zo’n 40 jaar terug. Met deze jaren aan ervaring op zak, zijn wij een goede keus als je op zoekt bent naar de meest vakkundige makelaar in Eersel. Geen reden om op het rustig aan te doen trouwens, want voor de eerste plaats moet je altijd blijven strijden!

Advies van dé makelaar in Eersel

Wie denkt aan Eersel denkt natuurlijk als eerst aan landelijk wonen en aan het beschermd dorpsgezicht op en rond de Markt. En dat heeft zeker zijn charme. Maar Eersel heeft ook moderne dorpswijken met gloednieuwe woningen, zoals Kerkebogten. Hier staan rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaand geschakelde en vrijstaande woningen, van alle gemakken voorzien en naar eigen wens in te delen en in te richten. Onze makelaars weten precies welke woningen te koop staan, maar ook waar andere, vergelijkbare woonkansen in Eersel binnenkort beschikbaar komen. Ze steken hun voelhorens voortdurend uit om op het spoor te komen van aantrekkelijke mogelijkheden in dit prachtige dorp. Ben je niet op zoek maar wil je juist jouw huis verkopen in Eersel? Ook daarvoor staan wij voor je klaar.

Aangenaam wonen in Eersel

Niet alleen het dorp Eersel is aantrekkelijk, ook natuur die Eersel omringt is prachtig. Die draagt in ruime mate bij aan het woon- en leefplezier van de Eerselnaren. Vaak op steenworp afstand van hun woning kunnen ze naar hartenlust wandelen, fietsen en paardrijden in het groen. Om daarna zeer content plaats te nemen op een terrasje in het hart van Eersel.

Leuk weetje: Eersel is één van de ‘acht zaligheden’. Een achttal dorpen in de Kempen waarvan de naam eindigt op -sel, dat staat voor selligheden oftewel zaligheden. Hiermee wordt aangegeven hoe zalig het is om in deze omgeving te wonen en verblijven.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in Eersel!

Bij Van Santvoort Makelaars begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis een hele stap is. Je hebt hierbij behoefte aan een makelaar die het beste met je voor heeft. Als wij je gaan helpen met het kopen of verkopen van een huis in Eersel, willen we je graag eerst leren kennen. Hoe beter wij je kennen, hoe sneller we jouw droomhuis voor je vinden of je huis succesvol verkopen. Een kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Ook voor een vrijblijvende waardebepaling kun je bij Van Santvoort Makelaars terecht. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in de regio Eersel!

Ook voor het kopen of verkopen van een woning in de dorpen rondom Eersel, zoals Bladel en Bergeijk, kun je bij ons kantoor in Eersel terecht.

Makelaar Eersel

Nieuwstraat 62
5521 CD Eersel
+31 (0)497 51 3393

Eric Hoeks

Commercieel medewerker

Wat ik doe is moeilijk samen te vatten. Zeg maar alles wat voor mijn voeten komt. Ik houdt me vooral bezig met de interne organisatie, de werkprocessen, het CRM en het bijstaan van de makelaars / taxateurs bij hun werkzaamheden met name taxaties Commercieel Vastgoed.
Contact met Eric Hoeks

Geert Ansems

Makelaar

Verantwoordelijk voor de verkoop / verhuur en taxaties van woningen in de gehele Kempen regio. Tevens gespecialiseerd in commercieel vastgoed ten behoeve van verkoop / verhuur en taxaties in de gehele werkregio Zuidoost Brabant.
Contact met Geert Ansems