Woning kopen in Eersel

Woning verkopen in Eersel?

Weten wat jouw woning waard is in Eersel?

Makelaar Eersel

Eerste keus in de huizenmarkt van Eersel

De ‘Parel van de Kempen’ en de thuisbasis van de ‘Contente Mens’. Het zijn kwalificaties waar Eersel trots op is. En dus is Eersel in trek als woonplaats. Onze makelaars zijn er dan ook trots op dat zij voor hun klanten altijd zorgen voor de ‘eerste keus’ op woongebied. Ook in Eersel gaat de geschiedenis van Van Santvoort Makelaars al zo’n 40 jaar terug. Geen reden om op het rustig aan te doen trouwens, want voor de eerste plaats moet je altijd blijven strijden!

Advies van dé makelaar van Eersel

Wie denkt aan Eersel denkt natuurlijk eerst aan landelijk wonen en aan het beschermd dorpsgezicht op en rond de Markt. En dat heeft zeker zijn charme. Maar Eersel heeft ook moderne dorpswijken met gloednieuwe woningen, zoals Kerkebogten. Hier staan rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaand geschakelde en vrijstaande woningen, van alle gemakken voorzien en naar eigen wens in te delen en in te richten. Onze makelaars weten precies welke woningen te koop staan, maar ook waar andere, vergelijkbare woonkansen in Eersel binnenkort beschikbaar komen. Ze steken hun voelhorens voortdurend uit om op het spoor te komen van aantrekkelijke mogelijkheden in dit prachtige dorp. En ze weten precies welke prijs reëel is.

Aangenaam wonen dankzij dé makelaar van Eersel

Natuurlijk is daar dan ook nog de prachtige natuur die Eersel omringt. Die draagt in ruime mate bij aan het woon- en leefplezier van de Eerselnaren. Vaak op steenworp afstand van hun woning kunnen ze naar hartelust wandelen, fietsen en paardrijden in het groen. Om daarna zeer content plaats te nemen op een terrasje in het hart van Eersel.

Eersel: dat is wonen naar wens!

Maak gratis kennis met Van Santvoort Makelaars voor een vrijblijvend informatiegesprek of waardebepaling van jouw huis. We staan graag voor je klaar en maken duidelijke afspraken.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in de regio Eersel!

Makelaar Eersel

Nieuwstraat 62
5521 CD Eersel
+31 (0)497 51 3393

Emmy Martens

Commercieel medewerker

Emmy is het aanspreekpunt van ons kantoor Eersel. De eerste contacten lopen via haar. Zij verzorgt de administratie rondom de verkoop en verhuur van woningen voor het kantoor.
Contact met Emmy Martens

Geert Ansems

Makelaar

Verantwoordelijk voor de verkoop / verhuur en taxaties van woningen in de gehele Kempen regio. Tevens gespecialiseerd in commercieel vastgoed ten behoeve van verkoop / verhuur en taxaties in de gehele werkregio Zuidoost Brabant.
Contact met Geert Ansems

Eric Hoeks

Commercieel medewerker

Wat ik doe is moeilijk samen te vatten. Zeg maar alles wat voor mijn voeten komt. Ik houdt me vooral bezig met de interne organisatie, de werkprocessen, het CRM en het bijstaan van de makelaars / taxateurs bij hun werkzaamheden met name taxaties Commercieel Vastgoed.
Contact met Eric Hoeks