Huis kopen in Eersel

Huis verkopen in Eersel?

Huis huren in Eersel

Weten wat jouw huis waard is in Eersel?

Makelaar Eersel

Makelaar Eersel: Van Santvoort Makelaars

Eerste keus Makelaar Eersel in de huizenmarkt van Eersel.
De ‘Parel van de Kempen’ en de thuisbasis van de ‘Contente Mens’. Het zijn kwalificaties waar Eersel trots op is. En dus is Eersel in trek als woonplaats. Onze makelaars zijn er dan ook trots op dat zij voor hun klanten altijd zorgen voor de ‘eerste keus’ op woongebied. Ook in Eersel gaat de geschiedenis van Van Santvoort Makelaars al zo’n 40 jaar terug. Met deze jaren aan ervaring op zak, zijn wij een goede keus als je op zoekt bent naar de meest vakkundige makelaar Eersel. Geen reden om op het rustig aan te doen trouwens, want voor de eerste plaats moet je altijd blijven strijden!

Advies van dé makelaar Eersel

Wie denkt aan Eersel denkt natuurlijk eerst aan landelijk wonen en aan het beschermd dorpsgezicht op en rond de Markt. En dat heeft zeker zijn charme. Maar Eersel heeft ook moderne dorpswijken met gloednieuwe woningen, zoals Kerkebogten. Hier staan rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaand geschakelde en vrijstaande woningen, van alle gemakken voorzien en naar eigen wens in te delen en in te richten. Onze makelaars weten precies welke woningen te koop staan, maar ook waar andere, vergelijkbare woonkansen in Eersel binnenkort beschikbaar komen. Ze steken hun voelhorens voortdurend uit om op het spoor te komen van aantrekkelijke mogelijkheden in dit prachtige dorp. Welke prijs in Brabant reëel is, weten zij als makelaar Eersel precies.  Ben je niet op zoek maar wil je juist jouw huis verkopen in Eersel? Ook daarvoor staan wij voor je klaar, ga voor meer informatie naar huis verkopen Eersel.

Aangenaam wonen dankzij dé makelaar Eersel

Natuurlijk is daar dan ook nog de prachtige natuur die Eersel omringt. Die draagt in ruime mate bij aan het woon- en leefplezier van de Eerselnaren. Vaak op steenworp afstand van hun woning kunnen ze naar hartelust wandelen, fietsen en paardrijden in het groen. Om daarna zeer content plaats te nemen op een terrasje in het hart van Eersel. Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar Eersel en regio.

Leuk weetje van makelaar Eersel: Eersel is één van de ‘acht zaligheden’. Een achttal dorpen in de Kempen waarvan de naam eindigt op sel, dat staat voor selligheden oftewel zaligheden. Hiermee wordt aangegeven hoe zalig het is om in deze omgeving te wonen en verblijven.

Eersel: dat is wonen naar wens!

Maak gratis kennis met Van Santvoort Makelaars, vul het contactformulier in voor een vrijblijvend informatiegesprek of waardebepaling van jouw huis. We staan graag voor je klaar en maken duidelijke afspraken.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in de regio Eersel!

Makelaar Eersel

Nieuwstraat 62
5521 CD Eersel
+31 (0)497 51 3393

Pascale Steenbakkers

Commercieel medewerker

Ik ondersteun de makelaars in hun werkzaamheden en heb veel contact met de klanten. Ik verzorg het proces vanaf het moment dat de klant contact met ons opneemt tot het maken van de koopovereenkomst.
Contact met Pascale Steenbakkers

Eric Hoeks

Commercieel medewerker

Wat ik doe is moeilijk samen te vatten. Zeg maar alles wat voor mijn voeten komt. Ik houdt me vooral bezig met de interne organisatie, de werkprocessen, het CRM en het bijstaan van de makelaars / taxateurs bij hun werkzaamheden met name taxaties Commercieel Vastgoed.
Contact met Eric Hoeks

Geert Ansems

Makelaar

Verantwoordelijk voor de verkoop / verhuur en taxaties van woningen in de gehele Kempen regio. Tevens gespecialiseerd in commercieel vastgoed ten behoeve van verkoop / verhuur en taxaties in de gehele werkregio Zuidoost Brabant.
Contact met Geert Ansems