Robbert Diender

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Sinds 2001 fulltime werkzaam in de makelaardij. Sinds juli 2022 werkzaam bij Van Santvoort Makelaars.

Quote:

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Verantwoordelijk voor de verkoop, verhuur en taxaties van woningen en commercieel vastgoed.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Het familiebedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een vaste speler op de woningmarkt met meerdere kantoren en een professionele werkwijze. Hierdoor kan de klant optimaal bediend worden en staan de belangen van de opdrachtgevers voorop!

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

De onderlinge samenwerking tussen de verschillende kantoren zorgt ervoor dat je met collega’s van alle generaties en in verschillende regio’s werkt, waardoor je van elkaar veel kunt leren. Hier heeft ook de klant voordeel van, doordat je perfect op de hoogte bent van de ontwikkelingen op de woningmarkt. De permanente educatie die gevolgd wordt, zorgt er ook voor dat de ontwikkelingen op de woningmarkt, maar ook op fiscaal, juridisch en bouwkundig vlak up to date blijven.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Een fijne, gemoedelijke werksfeer op kantoor vind ik erg belangrijk, met een goede onderlinge communicatie, maar op zijn tijd ook eens een grapje tussendoor. Naar de klant toe uiteraard een servicegerichte en klantvriendelijke werkhouding met een goed resultaat en natuurlijk een tevreden opdrachtgever als gevolg!

Wat doe je naast je werk?

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn vriendin en dochter uit eten en vind je mij vaak met vrienden langs diverse racecircuits en pik ik elk jaar wat concerten mee.