Geert Ansems

Functie:

NVM – makelaar & taxateur (RM RT REV)

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Sinds 2001 werkzaam in de makelaardij. Sinds 2007 werkzaam bij Van Santvoort Makelaars.

Quote:

Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven!

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Verantwoordelijk voor de verkoop / verhuur en taxaties van woningen in de Peel en de Kempenregio. Tevens gespecialiseerd in commercieel vastgoed ten behoeve van verkoop / verhuur en taxaties in de gehele werkregio Zuidoost Brabant.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Het is een familie bedrijf waarbij altijd de klant centraal staat. Onze opdrachtgevers kennen ons door onze persoonlijke maar professionele werkwijze. Het is mooi om te zien dat we voor veel opdrachtgevers al meerdere malen succesvol en naar volle tevredenheid hebben opgetreden. Een naam die na bijna 40 jaar nog steeds staat als een huis.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Als makelaar sta je midden in de maatschappij. Voor veel kopers en verkopers is een woning kopen en verkopen een grote stap en gaat vaak gepaard met emotie. Het contact met de klanten en het servicegericht optreden draagt zeker bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het fijn mijn specialistische kennis en expertise in te kunnen zetten om mijn opdrachtgever van het beste advies te voorzien. Permanent educatie en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op juridisch, bouwkundig, fiscaal, commercieel en persoonlijk vlak is dan ook heel belangrijk.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Een fijne werksfeer binnen de organisatie is natuurlijk erg belangrijk. Een efficiënte samenwerking binnen een team waarbij je vaak aan één woord al genoeg hebt. Daarnaast is het servicegericht werken en plezierige klantcontact erg belangrijk. Communiceren is dan ook het belangrijkste in ons vak. De mooiste beloning voor mijn werkzaamheden is uiteindelijk natuurlijk een tevreden klant.

Wat doe je naast je werk?

Regelmatig beklim ik een wand bij Monk Bouldergym of een werkelijke berg in de natuur. Daarnaast is reizen een van mijn passies. Maar ook een avondje lekker uit eten vind ik heerlijk.