Makelaar Bladel

Ben jij op zoek naar je droomhuis in het mooie Brabantse Bladel? Dan ben je bij Van Santvoort Makelaars aan het juiste adres. Onze ervaren makelaars kennen de huizenmarkt in Bladel en omgeving op hun duimpje. Ze doen niets liever dan jou helpen met het vinden van je droomhuis.

Wonen in het hart van de Brabantse Kempen

Zoek je een woning in een van de kernen van de gemeente Bladel of woon je liever buiten de bebouwde kom? De makelaars van Van Santvoort weten wat er te koop is. Door onze kennis van de markt en kennis van de regio helpen wij jou aan jouw droomwoning in deze mooie gemeente. Niet alleen bij het zoeken naar een woning kun je bij ons terecht, maar ook voor het verkopen van je huis kun je bij ons aankloppen. Dé makelaar van Bladel en omgeving staat voor je klaar! Neem direct contact met ons op.

Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar in Bladel

Dankzij onze expertise en onze jarenlange ervaring in Bladel, kunnen we je optimaal adviseren als je een woning wil kopen in dit mooie dorp. Maar zeker ook als je een woning wil verkopen. Van Santvoort Makelaars is al sinds 1976 actief in Eindhoven en omgeving en in al die jaren hebben we onze aan- en verkoopstrategie tot in de puntjes geperfectioneerd. Onze makelaar Robbert kent de Zuidoost-Brabantse huizenmarkt als zijn broekzak, waardoor jij een goed en reëel prijsadvies van ons krijgt als je jouw huis te koop wil zetten. Misschien wil je helemaal helemaal niet verkopen, maar ben je juist op zoek naar jouw droomwoning in Bladel. Onze makelaars wijzen je de weg naar de wijk, de straat en de woning die bij jou past. Een goede makelaar kent namelijk niet alleen het dorp op zijn duimpje, maar ook zijn klant.

Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar in Bladel.

Aangenaam wonen in Bladel

Bladel is een veelzijdig en uitnodigend dorp in de Brabantse Kempen, waar het heerlijk wonen is. Het dorp heeft alles: een uitgebreid aanbod aan winkels en horeca, uitgestrekte natuur rondom het dorp en een breed scala aan sportieve mogelijkheden. Of je nu van een uitdagende mountainbiketocht houdt of meer van bourgondisch genieten op een van de gezellige terrassen, hier hoef je je geen moment te vervelen.

Het dorp heeft een goede verbinding met de snelweg A67. Vanuit het centrum rij je in tien minuten de snelweg op en binnen een half uur ben je in Eindhoven. Ook de steden Tilburg en Antwerpen zijn goed te bereiken vanuit Bladel.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in Bladel!

Bij Van Santvoort Makelaars begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis een hele stap is. Je hebt hierbij behoefte aan een makelaar die het beste met je voor heeft. Daarom willen we je eerst leren kennen als wij je gaan helpen met het kopen of verkopen van een huis in Bladel. Hoe beter wij je kennen, hoe sneller we jouw droomhuis voor je vinden of je huis succesvol verkopen. Een kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Ook voor een vrijblijvende waardebepaling kun je bij Van Santvoort Makelaars terecht. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Makelaar Eersel

Nieuwstraat 62
5521 CD Eersel
+31 (0)497 51 3393

Eric Hoeks

Commercieel medewerker

Wat ik doe is moeilijk samen te vatten. Zeg maar alles wat voor mijn voeten komt. Ik houdt me vooral bezig met de interne organisatie, de werkprocessen, het CRM en het bijstaan van de makelaars / taxateurs bij hun werkzaamheden met name taxaties Commercieel Vastgoed.
Contact met Eric Hoeks

Geert Ansems

Makelaar

Verantwoordelijk voor de verkoop / verhuur en taxaties van woningen in de gehele Kempen regio. Tevens gespecialiseerd in commercieel vastgoed ten behoeve van verkoop / verhuur en taxaties in de gehele werkregio Zuidoost Brabant.
Contact met Geert Ansems