Eric Hoeks

Functie:

Office Manager

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

In 1986 ben ik begonnen als buitendienstmedewerker in de woningmakelaardij. Daarnaast hield ik mij bezig met hypotheken en verzekering. Toen onze organisatie ging uitbreiden met meerdere vestigingen verschoven mijn werkzaamheden steeds meer naar binnen toe.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Dat is moeilijk samen te vatten. Zeg maar alles wat voor mijn voeten komt. Ik houdt me vooral bezig met de interne organisatie, de werkprocessen, het CRM en het bijstaan van de makelaars / taxateurs bij hun werkzaamheden met name taxaties Commercieel Vastgoed.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Van Santvoort Makelaars probeert steeds vernieuwend bezig te zijn met grote aandacht voor haar opdrachtgevers. Steeds wordt de vraag gesteld hoe kunnen wij het beter doen voor onze klanten. Hierdoor blijven we scherp gericht op de markt.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Omdat van Santvoort continu zoekt naar nieuwe mogelijkheden blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van o.a. internet en social media. Stel je voor toen ik begon bij van Santvoort kenden we nog geen computers of wat dan ook en zie hoever we nu inmiddels staan. Daarnaast breiden we onze werkzaamheden verder uit op verschillende deelgebieden met name bedrijfsmatig onroerend goed.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Het samenwerken in een team.

Wat doe je naast je werk?

Ik ben een fervent carnavalsvierder in ons dorp (Mulkgat). Heb 30 jaar in de Raad van elf gezeten en doe het nu wat rustiger aan als lid van verdienste. Daarnaast ben ik actief in het Feest- en Oranjecomité bij de organisatie van pasen, Koningsdag en Sinterklaas. Ook kan je me veel met onze hond vinden in de bossen rond Borkel.