Makelaar Bergeijk

Wonen in het groenste dorp van Nederland

Ben jij op zoek naar een huis in het gezellige Brabantse gemeente Bergeijk? Dan ben je bij Van Santvoort Makelaars aan het juiste adres. Onze ervaren makelaars kennen de huizenmarkt in Bergeijk en omgeving als hun broekzak en ze doen niets liever dan jou helpen bij het vinden van je droomhuis.

Wil je graag in een van de kernen van de gemeente Bergeijk wonen of woon je liever buitenaf? De makelaars van Van Santvoort weten in beide gevallen wat er te koop is. Dankzij onze kennis van de markt en de regio helpen we jou je droomwoning te vinden in het mooie Bergeijk. Niet alleen voor het aankopen van een woning kun je bij ons terecht, ook voor het verkopen van je huis in Bergeijk en omgeving zit je bij Van Santvoort Makelaars goed. Dé makelaar van Bergeijk staat voor je klaar! Neem direct contact met ons op.

Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar in Bergeijk

Dankzij onze expertise en onze jarenlange ervaring als makelaar in Bergeijk, kunnen we jou van het beste advies voorzien als je een woning wil kopen of verkopen in Bergeijk en omliggende dorpen. Van Santvoort Makelaars is al sinds 1976 actief in Eindhoven en omgeving en in al die jaren hebben we onze aan- en verkoopstrategie tot in de puntjes geperfectioneerd. Onze makelaar Robbert kent de Zuidoost-Brabantse huizenmarkt als zijn broekzak, waardoor jij een goed en realistisch prijsadvies van ons krijgt als je jouw huis te koop wil zetten. Misschien wil je helemaal helemaal niet verkopen, maar ben je juist op zoek naar jouw droomhuis in Bergeijk. Onze makelaars wijzen je de weg naar de buurt, de straat en de woning die bij jou past. Een goede makelaar kent namelijk niet alleen het dorp op zijn duimpje, maar ook zijn klant.

Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar in Bergeijk.

Aangenaam wonen in Bergeijk

Bergeijk is een gezellig dorp in de Brabantse Kempen, waar natuur en cultuur hand in hand gaan en waar het heerlijk wonen is. Bergeijk is het dorp waar Gerrit Rietveld in de jaren vijftig zijn creativiteit de vrije loop liet. Hij ontwierp er onder meer een bushokje, een klok en weverij De Ploeg. Naast het werk van Rietveld, staat Bergeijk ook bekend om haar vele natuur. In 2012 werd het dorp uitgeroepen tot groenste dorp van Nederland.

Bergeijk heeft een goede verbinding met de snelweg A67. Vanuit het centrum van Bergeijk bereik je in 10 minuten de snelweg en binnen een half uur ben je in het centrum van Eindhoven. Ook Antwerpen is goed bereikbaar via de A67, hier rijd je in ruim een uur naartoe vanuit Bergeijk.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in Bergeijk!

Bij Van Santvoort Makelaars begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis een grote stap is die je niet zomaar zet. Je hebt hierbij behoefte aan een makelaar die het beste met je voor heeft. Als de makelaars van Van Santvoort je gaan helpen met het kopen of verkopen van een huis in Bergeijk, willen we je graag eerst leren kennen. Hoe beter wij je kennen, hoe sneller we jouw droomhuis voor je vinden of de juiste kopers voor je huis vinden. Een kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Ook voor een vrijblijvende waardebepaling kun je bij Van Santvoort Makelaars terecht. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Makelaar Eersel

Nieuwstraat 62
5521 CD Eersel
+31 (0)497 51 3393

Eric Hoeks

Commercieel medewerker

Wat ik doe is moeilijk samen te vatten. Zeg maar alles wat voor mijn voeten komt. Ik houdt me vooral bezig met de interne organisatie, de werkprocessen, het CRM en het bijstaan van de makelaars / taxateurs bij hun werkzaamheden met name taxaties Commercieel Vastgoed.
Contact met Eric Hoeks

Geert Ansems

Makelaar

Verantwoordelijk voor de verkoop / verhuur en taxaties van woningen in de gehele Kempen regio. Tevens gespecialiseerd in commercieel vastgoed ten behoeve van verkoop / verhuur en taxaties in de gehele werkregio Zuidoost Brabant.
Contact met Geert Ansems