Sandra Adriaans – van Erp

Functie:

Commercieel medewerkster

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Sinds maart 2019

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor ons kantoor in Helmond. In mijn functie ondersteun ik de makelaar, maar ook de verkopers en kopers in het gehele proces. Mijn werkzaamheden hiervoor zijn zeer divers, van het inplannen van bezichtigingen tot het maken van brochures, het plaatsen van de woning op het internet, het opmaken van koopovereenkomsten en het uitwerken van taxaties.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Ik ben er trots op dat bij Van Santvoort Makelaars de klant altijd voorop staat. We zorgen ervoor dat we altijd persoonlijk betrokken zijn bij de verkoop van een woning zodat we het beste resultaat kunnen behalen.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Doordat ik van het begin tot het einde betrokken ben bij de verkoop van een woning is mijn werk erg afwisselend, daardoor leer ik nog regelmatig nieuwe dingen bij.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Ik vind het belangrijk dat het contact met de makelaar, verkopers en kopers altijd soepel verloopt. Tevens vind ik het heel belangrijk dat ik persoonlijk betrokken ben bij de verkoop van een woning, dat ik weet wat er bij een woning speelt.

Wat doe je naast je werk?

Ik houd ervan om leuke dingen te doen met mijn gezin, familie en vrienden, zoals bijvoorbeeld gezellig uiteten gaan of een dagje weg.