Marion Kuijpers

Werkt bij van Santvoort makelaars sinds:
April 2023

Quote:
“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”

Wat zijn jouw taken binnen van Santvoort?
Ik verzorg en coördineer de financiële administratie van de verschillende BV’s en de daarbij behorende werkprocessen. Ik draag zorg voor de voorbereiding, het opstellen en analyseren van periodieke (jaar)cijfers en diverse management rapportages. Daarnaast hou ik me ook bezig met HR werkzaamheden.

Waar ben je trots op bij van Santvoort makelaars?
Het gemotiveerde team, dat door goede samenwerking vanuit verschillende specialismen de klanten op een professioneel maar zeker ook op persoonlijke wijze bij staan.

Hoe draagt van Santvoort makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?
Door de vooruitstrevende visie binnen de organisatie en de veranderlijkheid van de markt blijven we in ontwikkeling en op zoek naar kansen voor de toekomst.

Wat is belangrijk in jouw werk bij van Santvoort makelaars?
Ik vind het belangrijk dat de financiën goed geregeld zijn, zodat we een duidelijk beeld hebben en hierop kunnen sturen. Ook vind ik het belangrijk dat werkprocessen soepel verlopen, zodat de medewerkers hun werk goed en met plezier kunnen doen.

Wat doe je naast je werk?
Paarden zijn mijn passie, daarom ben ik in mijn vrije tijd veel op stal te vinden samen met mijn dochter. Daarnaast ga ik graag een stuk wandelen met mijn hond, hardlopen en onderneem ik graag leuke dingen met familie en vrienden.