Pieter Keunen

Functie:

NVM – Makelaar & taxateur (RM RT)

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Sinds September 2022, ik heb bijna 20 jaar ervaring als makelaar.

Quote:

Life is a journey, not a destination…

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Als gecertificeerd makelaar-taxateur bestaan mijn werkzaamheden uit bemiddeling bij aan- en verkoop, aan- en verhuur, taxeren en algemene advisering ten aanzien van vastgoed. Deze werkzaamheden hebben voornamelijk betrekking op de woningmarkt binnen de gemeente Nuenen, Son en Breugel en Eindhoven maar ook in de omgeving heb ik ervaring.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Dat ik mag samenwerken met een hecht team van enthousiaste, vriendelijke collega’s. Persoonlijk aanpak, veel kennis en een enorme inzet uiten zich in een hoge klantwaardering.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Door de meerdere vestigingen in de regio en een uitgebreid netwerk op het gebied van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen hebben we veel kennis en expertise in huis. Van Santvoort Makelaars vergroot mijn netwerk en zodoende ook mijn marktkennis en geeft mij als makelaar de tools om een opdracht optimaal te kunnen uitvoeren.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Een terugkerende klant, is voor mij een groot compliment! Dit bereik ik vaak door het nastreven van het beste resultaat voor mijn opdrachtgevers. Het geeft een topgevoel, wanneer ik dankzij de goede samenwerking met mijn collega’s en in goed overleg met de mijn opdrachtgever een opdracht tot een goed einde wordt gebracht! Immers, wanneer onze klant tevreden is, dan kunnen wij ook tevreden zijn.

Wat doe je naast je werk?

Ik ben vader van een dochter en heb samen met mijn vrouw een voorliefde voor verre reizen. Daarnaast kan ik enorm genieten van koken en BBQen voor familie en vrienden.