Makelaar Geldrop

Als jij op zoek bent naar het huis van je dromen in Geldrop ben je bij Van Santvoort Makelaars aan het juiste adres. Onze ervaren makelaars kennen de huizenmarkt van Geldrop en omgeving als hun broekzak. En zij doen niets liever dan jou helpen bij het vinden van je droomhuis.

Wonen en genieten in het bourgondische Geldrop

Staat jouw droomhuis in het gezellige centrum van Geldrop of richt jij je zoektocht liever op de wijken iets verder van het centrum af? De ervaren makelaars van Van Santvoort weten in beide gevallen wat er te koop is. Wij beschikken over uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt en de regio, waardoor we jouw droomwoning in Geldrop binnen afzienbare tijd gevonden hebben. Niet alleen voor het aankopen van een woning kun je bij ons terecht. Ook bij het verkopen van jouw huis in Geldrop en omgeving helpen we je graag. Dé makelaar van Geldrop staat voor je klaar! Neem direct contact met ons op.

Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar in Geldrop

Dankzij onze jarenlange ervaring in Geldrop en onze expertise, kunnen we jou van het beste advies voorzien als je een woning in Geldrop wil kopen of verkopen. Van Santvoort Makelaars is al sinds 1976 actief in Eindhoven en omgeving. In al die jaren hebben we onze aan- en verkoopstrategie tot in de puntjes geperfectioneerd. Onze makelaar Pieter kent de Zuidoost-Brabantse huizenmarkt als zijn broekzak, waardoor jij een reëel prijsadvies van ons krijgt als je jouw huis te koop zet. Misschien wil je wel helemaal niet verkopen, maar wil je juist een huis in Geldrop kopen. Onze makelaars helpen je op weg naar de juiste wijk, straat en woning om jouw woondroom uit te laten komen. Een goede makelaar kent namelijk niet alleen het dorp op zijn duimpje, maar ook zijn klant.

Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar in Geldrop.

Aangenaam wonen in Geldrop

Geldrop is een gezellig en bourgondisch dorp op een steenworp afstand van Eindhoven. Je ervaart er de charme van een echt Brabants dorp terwijl je de gemakken van de stad binnen handbereik hebt. Geldrop heeft een rijk textielverleden, waarover je in het weverijmuseum, op het Katoenpad en op de Textielroute alles kunt ontdekken. Ten zuiden van Geldrop liggen het Dommeldal en de Strabrechtse Heide. Hier kan eindeloos gewandeld en gefietst worden.

Geldrop heeft een goede verbinding met Eindhoven. Het is met de auto ongeveer een kwartiertje rijden naar het centrum van de stad en er rijdt twee keer per uur een trein in zes minuten van station Geldrop naar station Eindhoven Centraal.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in Geldrop!

Bij Van Santvoort begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis een grote stap is. En dat het best een spannende tijd kan zijn als je voor het eerst een huis koopt of verkoopt. Je hebt hierbij behoefte aan een makelaar met veel ervaring die het beste met je voor heeft. Daarom willen we je graag eerst leren kennen, voor we je helpen met het kopen of verkopen van een huis in Geldrop. Hoe beter wij je kennen, hoe sneller we jouw droomhuis voor je vinden of de juiste kopers voor je huis vinden. Een kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Ook voor een vrijblijvende waardebepaling kun je bij Van Santvoort Makelaars terecht. Neem direct contact met ons dichtstbijzijnde kantoor in Nuenen op om een afspraak te maken.

Makelaar Nuenen

Berg 2 - 4
5671 CC Nuenen
+31 (0)40 283 3708

Pieter Keunen

Makelaar

Als gecertificeerd makelaar-taxateur bestaan mijn werkzaamheden uit bemiddeling bij aan- en verkoop, aan- en verhuur, taxeren en algemene advisering ten aanzien van vastgoed. Deze werkzaamheden hebben voornamelijk betrekking op de woningmarkt binnen de gemeente Nuenen, Son en Breugel en Eindhoven maar ook in de omgeving heb ik ervaring.
Contact met Pieter Keunen

Anne-Marie van Santvoort

Makelaar

Als tweede generatie ben ik sinds 1995 werkzaam als makelaar & taxateur. Na mijn opleiding ben ik (na enkele korte stages bij een gerenommeerde bank, notariskantoor en verzekeringsmaatschappij) in vast dienst verband komen werken.
Contact met Anne-Marie van Santvoort