Makelaar Heeze

Heeze: vorstelijk wonen tussen de natuurgebieden

Ben jij op zoek naar een paleisje in het prachtige dorp Heeze? Dan ben je bij Van Santvoort Makelaars aan het juiste adres. Onze ervaren makelaars zijn bijzonder goed bekend met de huizenmarkt van Heeze en omgeving en doen niets liever dan jou helpen bij het vinden van je droomhuis.

Wil jij graag aan de rand van de bossen rondom Heeze wonen of staat jouw droomhuis in een gezellige woonwijk? De ervaren makelaars van Van Santvoort weten precies wat er in het dorp te koop is. Onze uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt en de regio helpen ons jouw droomwoning binnen afzienbare tijd te vinden. Niet alleen voor het kopen van een huis in Heeze kun je bij ons terecht, ook bij het verkopen van jouw huis in Heeze en omgeving helpen we je graag. Dé makelaar van Heeze staat voor je klaar! Neem direct contact met ons op.

Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar in Heeze

Met dank aan onze expertise en onze jarenlange ervaring in Heeze en omgeving kunnen we jou van het beste advies voorzien als je en woning in Heeze wil kopen of verkopen. Van Santvoort Makelaars is al sinds 1976 actief in Eindhoven en omgeving en in al die jaren hebben we de omgeving en de huizenmarkt tot in detail leren kennen en hebben we onze aan- en verkoopstrategie geperfectioneerd. Onze makelaar Pieter kent de Zuidoost-Brabantse huizenmarkt als zijn broekzak, waardoor hij jouw perfect kan helpen bij het kopen of verkopen van een huis.

Van Santvoort Makelaars, jou makelaar in Heeze

Aangenaam wonen in Heeze

Heeze is een prachtig dorp dat midden tussen de natuurgebieden ligt, en dat op slechts een steenworp afstand van Eindhoven. Rond het jaar 1900 was er een grote kunstenaarsbeweging van de Haagse School actief in het het dorp en de omgeving. Aan deze kunstenaars dankt het dorp zijn bijnaam “de Parel van Brabant”. Een bijzondere eye catcher is het 13e eeuwse Kasteel Heeze, dat aan de rand van het dorp staat. Heeze wordt aan alle kanten omgeven door prachtige natuurgebieden, zoals het Leender bos, de Strabrechtse Heide en de Herbertusbossen. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers dus!

Heeze heeft een goede verbinding met Eindhoven. Het is ongeveer twintig minuten met de auto naar het centrum van de stad en er rijdt twee keer per uur een trein in tien minuten van station Heeze naar station Eindhoven Centraal.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in Heeze

Bij Van Santvoort Makelaars begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis niet zomaar iets is. Het is nog eens extra spannend als je voor het eerst een huis koopt of verkoopt. Je hebt dan behoefte aan een makelaar met veel ervaring die het beste met je voor heeft. De makelaars van Van Santvoort willen je graag eerst leren kennen voordat we je gaan helpen met het kopen of verkopen van een huis. Hoe beter we je kennen, hoe sneller we jouw droomhuis voor je vinden of de juiste kopers voor je huis vinden. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Ook voor een vrijblijvende waardebepaling kun je bij Van Santvoort Makelaars terecht. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Makelaar Nuenen

Berg 2 - 4
5671 CC Nuenen
+31 (0)40 283 3708

Pieter Keunen

Makelaar

Als gecertificeerd makelaar-taxateur bestaan mijn werkzaamheden uit bemiddeling bij aan- en verkoop, aan- en verhuur, taxeren en algemene advisering ten aanzien van vastgoed. Deze werkzaamheden hebben voornamelijk betrekking op de woningmarkt binnen de gemeente Nuenen, Son en Breugel en Eindhoven maar ook in de omgeving heb ik ervaring.
Contact met Pieter Keunen

Anne-Marie van Santvoort

Makelaar

Als tweede generatie ben ik sinds 1995 werkzaam als makelaar & taxateur. Na mijn opleiding ben ik (na enkele korte stages bij een gerenommeerde bank, notariskantoor en verzekeringsmaatschappij) in vast dienst verband komen werken.
Contact met Anne-Marie van Santvoort