Maureen Geraets

Functie:

Nieuwbouwadviseur (KRMT)

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest in de verhuursector als verhuurmakelaar, heb ik per 1 augustus 2014 de overstap gemaakt naar Van Santvoort Makelaars.

Quote:

“Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.”

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Als nieuwbouwadviseur is het mijn verantwoordelijkheid kandidaat- kopers zo goed mogelijk te begeleiden/ te adviseren bij de aankoop van een woning. Hierin is het van belang om goede contacten te onderhouden met opdrachtgevers. De succesvolle verkoop van een nieuwbouwproject is hetgeen waar ik naar streef tezamen met mijn collega’s. Tevredenheid van een opdrachtgever en een koper staan hierin centraal.

Binnen ons kantoor ben ik degene met aantoonbare kennis in de verhuursector. In de nabije toekomst ga ik me tevens bezig houden met de verhuur van nieuwbouwprojecten.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Wat ons kantoor uniek maakt ten opzichte van een ‘standaard’ makelaarskantoor is de klantvriendelijkheid, de hoogmatige expertise op het gebied van woningmakelaardij en de bereidheid om nét dat stapje extra te doen voor de kandidaat- koper en opdrachtgever. Er heerst een informele werksfeer waarbij loyaliteit en collegialiteit hoog staan aangeschreven. Ik ben er dan ook uiterst trots op dat we behoren tot de top 3 van grootste nieuwbouwmakelaarskantoren van Nederland. Onze opdrachtgevers nomineerden ons in 2014 tot nieuwbouwmakelaar van het jaar.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Van Santvoort Makelaars is een organisatie waarin medewerkers veel verantwoordelijkheden krijgen. In de korte periode dat ik werkzaam ben bij van Santvoort Makelaars heb ik al een persoonlijke groei doorgemaakt.

Het verkoopproces van een woning valt niet te vergelijken met het verhuurproces van een woning. Dit vergt een compleet andere benadering/begeleiding van kandidaat- kopers. Voor de toekomst verwacht ik dat ik binnen van Santvoort Makelaars mezelf nog meer kan en mag ontwikkelen. Voor nu doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Een nieuwbouwwoning koopt men vanaf een ‘tekening’. In de meeste situaties is er geen fysieke mogelijkheid een woning te bezichtigen. In het verkoopproces van nieuwbouw is het van belang mensen te enthousiasmeren, goed te informeren en de communicatie zo zuiver mogelijk te houden.

Wat doe je naast je werk?

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Mijn grootste passie is reizen. Na een aantal verre reizen te hebben gemaakt naar Afrika, Amerika, Canada en China, weet ik dat ik nog veel plekken op de wereld wil zien en ontdekken. Verder volg ik graag spinninglessen in de sportschool, jog en dans ik graag. Voor mij is het van belang de juiste balans te vinden tussen werk en privé.