Sjors de Vries

Functie:

NVM – makelaar & taxateur (RM RT)

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Sinds april 2015. Ik heb hiervoor bij Hendriks Makelaardij dezelfde functie vervuld.

Quote:

Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Als makelaar ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en verkoop van alle bestaande bouw woningen in Eindhoven en de directe omgeving.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Dat we actief zijn in alle facetten van “sport” binnen de makelaardij. Alles is mogelijk binnen Van Santvoort van verkoop bestaande bouw en nieuwbouw naar verhuur en bijzondere taxaties.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Doordat we actief zijn in alle segmenten leer je iedere dag weer bij en ontdek ik langzaam maar zeker alle facetten van het vak. Ook het omgaan met andere mensen iedere dag weer met ieder zijn verschillende wensen en eisen zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en ik ieder dag weer leer van anderen.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Het ten alle tijden het belang van de klant voorop zetten. Door goede communicatie, heldere afspraken en door afspraken na komen trachten de klant zoveel als mogelijk te ontzorgen en te zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat.

 Wat doe je naast je werk?

Ik ga graag weg met de mountainbike en doe wekelijks aan squash. Verder hou ik erg van voetbal, en het kijken van films en series. En met stip op één staat natuurlijk tijd doorbrengen met mijn dochtertje!