Yvonne Tijssen

Functie:

Secretaresse

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

01-07-2011

Quote:

It takes teamwork to make a dream work

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Sinds 1 mei 2018  ben ik het aanspreekpunt van ons kantoor in Eindhoven. Achter de schermen zorg ik dat hier alles op rolletjes verloopt. Na de eerste kennismaking met onze makelaar onderhoud ik nauwe contacten met kopers en verkopers. De klanten worden met een grote glimlach ontvangen en te woord gestaan, zowel op kantoor als aan de telefoon.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Dat wij een team zijn dat heel nauw samenwerkt en goed op elkaar ingestemd zijn, op deze manier kunnen we de allerbeste resultaten behalen. Wij komen onze afspraken na, zijn betrouwbaar en proberen samen met de verkopers 1 doel te bereiken, uw woning verkopen.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Je wordt van a t/m z betrokken bij een verkoop van een woning. Ontzettend leuk en je leert er ook nog een heel erg veel van. Door je grenzen te verleggen in je dagelijkse werkzaamheden, blijf je jezelf continu ontwikkelen.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Ik zorg ervoor dat zowel het contact met kopers als verkoper soepel verloopt. Verder sta ik iedereen als eerste te woord op ons kantoor en probeer ik op deze manier het klantencontact goed te onderhouden.

Wat doe je naast je werk?

Ik speel graag tennis en ben regelmatig te vinden in de sportschool.