Ilse de Bar

Ilse de Bar werkt als Senior specialist fysieke leefomgeving bij van Santvoort Advies in Nuenen. Maak kennis met Ilse!

 

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden bij van Santvoort?

Ik adviseer klanten en opdrachtgevers over de ontwikkeling van hun bedrijf, woning of kavel op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van maatwerkoffertes, principeverzoeken en het uitwerken van het omgevingsplan of de vergunningaanvraag, samen met mijn collega’s. Ik maak het proces van ontwerp tot realisatie daarmee van dichtbij mee!

Waar krijg jij energie van bij van Santvoort?

Ik krijg onwijs veel energie van het indienen van bijvoorbeeld een aanvraag voor een omgevingsplan of een principeverzoek en dat het dan uiteindelijk tot het gewenste resultaat leidt.  Zodra we akkoord hebben, sluit ik het netjes af met de klant. Samen met de klant positief terugkijken op het proces, daar doen we het voor.

Even wat anders dan werk: wat doe je in je vrije tijd?

Ik sport graag, ik doe aan crossfit en bootcamp. Daarnaast kijk ik graag met vrienden naar PSV in de kroeg. Ook ben ik vrijwilliger bij de Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven. In de zomer ga ik graag naar festivals met vrienden. Daarnaast heb ik thuis nog genoeg dieren (o.a. Alpaca’s, schapen, kippen) om voor te zorgen dus vervelen zal ik mij niet snel!

Quote:

“Met het oog op de toekomst, vergeet niet om ook vandaag te leven.”