Ilse de Bar

Functie:

Adviseur ruimtelijke ordening en milieu.

Werkt bij Van Santvoort Advies sinds:

Oktober 2023.

Quote:

Met het oog op de toekomst, vergeet niet om ook vandaag te leven.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Ik adviseer klanten en opdrachtgevers over de ontwikkeling van hun bedrijf, woning of kavel op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van maatwerkoffertes, principeverzoeken en het uitwerken van het bestemmingsplan of de vergunningaanvraag, samen met mijn collega’s. Ik maak het proces van ontwerp tot realisatie daarmee van dichtbij mee!

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Advies?

Ik ben er trots op dat Van Santvoort advies streeft naar het compleet kunnen begeleiden van de klant. Niet alleen bij het kopen van een woning, maar ook met het meedenken over de (toekomstige) mogelijkheden en ze daarin begeleiden. Van Santvoort wil daarin blijven groeien en ontwikkelen waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Hoe draagt Van Santvoort Advies bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Met mijn ervaring binnen de agrarische vergunningverlening weet ik dat de regels complex zijn en telkens kunnen veranderen. Daarmee kan het een heel gepuzzel zijn om vergunningen rond te krijgen. Binnen Van Santvoort advies kan ik nog meer ervaring opdoen op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu in met name het buitengebied. Daarmee zit ik deze keer aan de andere kant van de tafel. Niet bij de beoordeling, maar bij het proces er naar toe.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Advies?

Het is voor mij belangrijk dat we met zijn allen tot een mooi resultaat komen zodat de klant met tevredenheid op het proces kan terugkijken.

Wat doe je naast je werk?

Naast mijn werk ben ik vrijwilliger op de dierenambulance en ben ik gastopvang voor kittens. Ik sport regelmatig en in de zomer ben ik geregeld te vinden op festivals. Daarnaast heb ik thuis nog genoeg dieren (o.a. Alpaca’s, schapen, kippen) om voor te zorgen dus vervelen zal ik mij niet snel!