Mans Thijssen versterkt team van Santvoort Makelaars

In 2017 ondertekende Mel en Sanne Thijssen een sponsorcontract met Dirk van Santvoort en vormde daarmee de basis van het sponsorteam van Van Santvoort Makelaars. Vandaag treedt ook Mans Thijssen, de jongste telg van de familie Thijssen, toe tot het sponsorteam.

Internationale successen
Al 453 internationale wedstrijden reed de pas 18-jarige Mans Thijssen. Een behoorlijke prestatie gezien zijn leeftijd. Op het laatste EK in Vilamoura was hij de beste Nederlandse ruiter. Met de zelf gefokte Hello (v. Ambler Gambler) sprong hij individueel naar een tiende plaats. Eerder deed het duo al goede zaken op Nations Cup wedstrijden en het Nederlands Kampioenschap.

Met het oog op de toekomst
Dirk van Santvoort: ‘’Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Mans heeft zijn talent niet van een vreemde en rijdt de laatste tijd enorm sterk. Door de jaren heen is onze naamsbekendheid hard gegroeid, mede door de samenwerking met Mel en Sanne Thijssen. In binnen- en buitenland zijn we een begrip als het gaat om (hippische) makelaardij. Met de toevoeging van Mans aan de sponsorruiters bouwen we onze naam nog verder uit.

Uitkijken naar de samenwerking
De laatste jaren heb ik de samenwerking van Van Santvoort Makelaars en mijn zussen van dichtbij meegemaakt. Het zorgde voor mooie kansen voor hen als ruiter en daarbij konden ze veel terug doen in de vorm van een clinic, rondleiding op stal en natuurlijk het logo op onze uitrusting. Ik ben super blij dat ik nu ook onderdeel mag uitmaken van dit team. Ik werk graag met Dirk samen en kijk er naar uit om de naam van Santvoort Makelaars nog groter te maken.