Van Santvoort Advies geeft gratis raad

Het team van Van Santvoort Advies organiseert op vrijdag 5 juli een gratis en vrijblijvende inloopmiddag op Equestrian Centre De Peelbergen. Sem Wanten en Antoinet Voogt, adviseurs ruimtelijke ordening en paardenhouderij bij Van Santvoort Advies, zijn van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur aanwezig om vrijblijvend advies te geven aan paardenliefhebbers met vragen over onder meer bouwmogelijkheden, vragen over het bestemmingsplan, de Wet natuurbescherming, omgevingsvergunningen, bedrijfsplannen, etc.

“Wilt u weten wat de (bouw)mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of wilt u een eigen locatie aankopen en weten wat hier de mogelijkheden zijn? Of zijn er vragen over een binnenrijhal, een grotere springpiste, galoppeerbaan, omheining van paddocks of extra verblijven voor werknemers en stagiaires?”

“Wij zullen u zo goed mogelijk informeren en adviseren. Het kan ook om een landelijk vastgoed gaan, bijvoorbeeld het omzetten van een voormalig agrarisch bedrijf naar wonen of het splitsen van een woonboerderij in twee woningen. We zorgen voor enige privacy om uw bezoek zo laagdrempelig mogelijk te maken”, vertelt Sem Wanten.

Het is mogelijk om vooraf een tijdstip te reserveren via 06 – 46 60 31 66 of sem@vansantvoort.nl. Dit is niet verplicht, u kunt ook zonder afspraak langskomen.

Van Santvoort Advies biedt optimale dienstverlening op het snijvlak van ruimtelijke ordening en hippisch/agrarisch vastgoed. Zij wijzen u de weg in het woud van regelgeving en vergunningenstelsels en verzorgen alle communicatie met overheidsinstanties, zodat u uw plannen zo snel mogelijk kunt waarmaken.

Datum: vrijdag 5 juli 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Equestrian Centre De Peelbergen

Klik hier voor meer informatie