Van Santvoort Advies

NIEUW! Van Santvoort Advies

Heeft u het al gehoord? Sinds enkele weken zijn we gestart met een nieuwe tak van sport: Van Santvoort Advies.

Van Santvoort Advies biedt optimale dienstverlening op het snijvlak van ruimtelijke ordening en hippisch/agrarisch vastgoed. Wij wijzen u de weg in het woud van regelgeving en vergunningenstelsels. En we verzorgen al uw communicatie met overheidsinstanties, zodat u uw plan zo snel mogelijk kunt waarmaken. U houdt de regie en zit vast in het zadel; wij ontzorgen u volledig.

U kunt bij Van Santvoort Advies terecht voor:

·         volledige ontzorging bij aanvragen voor eventueel noodzakelijke wijzigingen van het bestemmingsplan, inclusief alle contacten met de overheid;

·         advies op maat over al uw vraagstukken op het gebied van hippisch vastgoed, van visieontwikkeling en locatiekeuze tot realisatie en mestregistratie;

·         onderzoeken, rapporten en vergunningsaanvragen, zoals bouw- en milieuvergunningen.

Door onze kennis en ervaring binnen de overheid, de specialisatie van ruimtelijke ordening ook in het buitengebied en een passie voor paarden bent u bij ons aan het juiste adres om u plannen te verwezenlijken.

Meer informatie? Neem contact op met Feije van Eijndhoven, adviseur op het gebied van ruimtelijke ordening en de hippische sector: e-mail feije@vansantvoort.nl / tel. 0492-525552.

Onze website is klaar!!! Neem snel een kijkje op:  http://www.vansantvoort.nl/advies