Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Wij zijn blij en geven onze makelaar een

8,9
Bekijk hier alle referenties

Nieuwbouw

 

In Van Santvoort herken jij een uitgelezen partij op het gebied van nieuwbouwinitiëring. Als makelaar helpen wij jouw graag om jouw marktmogelijkheden optimaal te benutten en om van jouw project een succes te maken.

Kennis van de regio en een omvangrijk netwerk van potentiële gegadigden werken daarbij in jouw voordeel. In combinatie met een persoonlijke aanpak en een actieve verkoopbenadering levert dit meer dan gemiddelde resultaten op.

Vastgoedconsultancy en transactiebegeleiding zijn andere factoren die bijdragen aan succes. Door structureel marktonderzoek te houden zijn we in staat om jouw aanbod haarscherp af te stemmen op de wensen van jouw doelgroep. Vanuit deze gedachte realiseren wij meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Gerenommeerde bouwbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers en diverse gemeenten behoren tot onze clientèle.

Ons kantoor is thuis in de regio en kent Zuidoost- Brabant als geen ander. Met vestigingen in Eindhoven, Helmond, Nuenen, Deurne en Eersel ben jij altijd zeker van een makelaar die ingevoerd is in de plaatselijke omstandigheden. Daardoor worden de verkoopkansen optimaal benut.

Wil je weten wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact op met Pieter van Santvoort op telefoonnummer 040-269 25 30 of per e-mail pieter@vansantvoort.nl.

Vind nieuwbouwproject:

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief