Duizel - de Kleine Rul

Wonen op de Kleine Rul.

Aan de Kleine Rul in Duizel worden acht levensloopbestendige (semi) bungalows gerealiseerd die volledig voldoen aan alle gemakken, maar ook aan alle eisen van deze tijd. De twee verschillende types – 4 semibungalows en 4 bungalows – krijgen een eigentijds en een wat stoer uiterlijk door de combinatie van steen en hout. Alle woningen (m.u.v. de huisnummers 3 en 17) hebben een carport. De woningen zijn voorzien van HR++ glas, van zonnepanelen en een luchtwater warmtepomp waarbij de vloerverwarming de hoofdverwarming is. De woningen zijn volledig gasloos.

Woningtype A:
4 semi bungalows met tuin op het zuidwesten en met twee bouwlagen waarvan de eerste bouwlaag is uitgevoerd in steen en de tweede bouwlaag voorzien is van een horizontale gevelbekleding in hout.

Woningtype B:
4 bungalows met een tuin op het zuidoosten en met drie slaapkamers op de begane grond.

Verkoopprocedure:

De verkoop start woensdag 13 december 2023.

Hieronder vindt je alle informatie over het plan en de woningen. De brochure kan je eventueel ophalen bij Van Santvoort makelaars, Nieuwstraat 62 Eersel.

Wanneer je interesse hebt in een van de woningen kan je dit kenbaar maken door het insturen van het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier dien je uiterlijk op maandag 8 januari 2024 13.00 uur aan te leveren bij Van Santvoort Makelaars, Nieuwstraat 62, 5521 CD Eersel of via nieuwbouw@eersel.vansantvoort.nl.

Financiële mogelijkheden:

Wil je alvast je financiële mogelijkheden weten en goed voorbereid zijn op de mogelijke aankoop van jouw nieuwbouwwoning, dan kan je alvast een vrijblijvende afspraak maken met onze deskundige collega’s van Intersant. Zij kunnen je voorzien van een onafhankelijk advies. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Documentatie:

Hieronder kan je de uitgebreide informatie downloaden. Heb je na het lezen van de informatie nog vragen of heb je interesse in één van de kavels neem dan contact op met ons op voor het eventueel inplannen van een gesprek.