Medewerk(st)er financiële administratie (20-24 uur, Helmond)

  • Functiegebied: Financieel
  • Opleidings- / werk- en denkniveau: MBO+
  • Locatie: Helmond

Noem jij jezelf een ervaren financieel administratief medewerker, beschik je aantoonbaar over financieel administratieve kennis en wil je de financiële administratie van Van Santvoort makelaars naar een hoger niveau kan tillen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en accurate medewerk(st)er financiële administratie.

WIE WIJ ZIJN
Wij zijn Van Santvoort Makelaars, een toonaangevend makelaarskantoor met 5 vestigingen en de uitgelezen partij op het gebied van verkoop, verhuur, taxaties en nieuwbouwconsultancy in Zuidoost-Brabant. Als makelaar helpen wij onze relaties graag om de marktmogelijkheden optimaal te benutten en om van ieder project een succes te maken.

WIE JIJ BENT

Je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Als achtergrond heb je ten minste een MBO+ opleiding afgerond. Je bent bekend met het denken en werken vanuit processen, in staat een proces in zijn geheel te overzien én op papier te zetten. Eigenschappen die bij jou passen zijn communicatief sterk, digitaal vaardig en stressbestendig. Je bent nauwkeurig, hebt kennis van cijfers en vindt het leuk om zaken tot in detail uit te zoeken. Je beschikt over lef en daadkracht om zelf met verbetervoorstellen te komen die afwijken van de gebaande paden. Je werkt zelfstandig. Je gaat voor het beste resultaat, je bent secuur, initiatiefrijk, gezellig en flexibel.

WAT JE GAAT DOEN
Als medewerk(st)er financiële administratie verzorg je de financiële administratie van meerdere bv’s binnen de Van Santvoort groep (o.a. het controleren en boeken) in Exact online. Je verwerkt bank- en kasboek. Je doet de voorbereiding, het opstellen en analyseren van managementrapportages en jaarrekeningen. Je regelt de inkoop en verricht werkzaamheden op het gebied van P&O.

Wil jij deze uitdaging aangaan? Stuur dan je gemotiveerde reactie met Curriculum Vitae met pasfoto naar Van Santvoort Makelaars, ter attentie van Geert Ansems via info@eersel.vansantvoort.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.