Commercieel medewerker binnendienst nieuwbouw (full time) - kantoor Eindhoven

  • Functiegebied: Commercieel medewerker binnendienst nieuwbouw
  • Opleidings- / werk- en denkniveau: minimaal MBO (bij voorkeur Schoevers opleiding)
  • Locatie: Eindhoven

Gefeliciteerd! Op dit moment ben je 1 stap verwijderd van een afwisselende baan (full time) bij het beste Makelaarskantoor van Zuidoost-Brabant en wij willen jou graag als collega hebben. Want jij bent de duizendpoot die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en accurate binnendienst medewerk(st)er met een commerciële instelling, die het leuk vindt om in een boeiende en veelzijdige functie in de makelaardij te werken. Een uitdaging voor iemand die graag wil werken in een professioneel en enthousiast team dat streeft naar een hoge klanttevredenheid.

WIE WIJ ZIJN
Wij zijn Van Santvoort Makelaars, de uitgelezen partij op het gebied van verkoop, verhuur, taxaties en nieuwbouwconsultancy in Zuidoost-Brabant. Als makelaar helpen wij onze relaties graag om de marktmogelijkheden optimaal te benutten en om van ieder project een succes te maken. Klantwaardering is voor ons erg belangrijk.

WIE JIJ BENT
Wij zijn opzoek naar een steengoede commerciële tijger die:

  • minimaal MBO-denkniveau heeft (bij voorkeur Schoevers opleiding);
  • commerciële, secretariële en communicatieve vaardigheden heeft;
  • bekend is met MS-officepakketten zoals Word, Excel;
  • flexibel en stressbestendig is;
  • pro-actief en nieuwsgierig is;

WAT JE GAAT DOEN
Als commerciële medewerker van de nieuwbouwafdeling binnen Van Santvoort Makelaars ziet géén enkele dag er hetzelfde uit. Je bent continu aan het schakelen in een dynamische omgeving. Daarnaast werk je in een hecht en gezellig team en ben jij het eerste aanspreekpunt voor de (potentiële) kopers van al onze nieuwbouwprojecten, houd jij je bezig met het plaatsen van diverse nieuwbouwprojecten op Funda, houd je continu alle Social Media zoals Facebook en Instagram up-to-date, werk je koop-/aannemingsovereenkomsten uit, beheer je de agenda van de nieuwbouwmakelaars en ben je het eerste aanspreekpunt voor de mailbox.

Word jij enthousiast van deze functie? Dan komen wij graag in contact met je! Stuur je gemotiveerde reactie met Curriculum Vitae met pasfoto  naar Van Santvoort Makelaars via info@eersel.vansantvoort.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.