(junior) Adviseur ruimtelijke ordening

Maak kennis met van Santvoort Advies!
Op het kantoor van Van Santvoort in Helmond vind je Van Santvoort Advies en Van Santvoort Landelijk Wonen. Met een club gedreven collega’s proberen we elke dag onze klanten te voorzien van het beste advies en service. Van Santvoort Advies pakt uitdagingen aan op gebied van ruimtelijke ordening, herbestemmen, nieuwbouw of uitbreiding, het verlenen van vergunningen of advies over milieuzaken; het is dagelijkse kost voor Van Santvoort Advies.

Jouw taken
Als junior specialist ruimtelijke ordening ben je dagelijks bezig met vraagstukken van onze klanten. Je adviseert opdrachtgevers over bedrijfsontwikkeling, vraagt principeverzoeken aan, start met het schrijven van een bestemmingsplan of je onderzoekt de regelgeving rondom een woning die te koop komt bij van Santvoort Makelaars. Van ontwerp tot realisatie, jij maakt het hele project van dichtbij mee!

Wat is jouw achtergrond?
Dat je veel zin in de baan hebt vinden wij belangrijker dan werkervaring. Voor deze baan is het wel belangrijk dat je een HBO-denkniveau hebt en de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Een afgeronde relevante opleiding is daarbij een pré. Je bent in staat om projecten zelfstandig op te pakken en te communiceren met onze klanten. En het uitzoeken van vraagstukken is voor jou een uitdaging!

Over Van Santvoort
Van Santvoort maakt de cirkel rond als het gaat om onroerend goed: Van Santvoort Makelaars zorgt voor de ver- en aankoop van bestaande woningen en nieuwbouw. Van Santvoort Landelijk Wonen is specialist in het buitengebied en met name in hippische accommodaties. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege, een landelijke woning of het laten taxeren van (weide)gronden, Van Santvoort kan hierbij van dienst zijn. De adviestak van Van Santvoort weet raad bij vraagstukken rondom ruimtelijke ordening en milieu, de architecten van Van Santvoort zorgen voor het ontwerp van een droomlocatie. Voor financiering kan men terecht bij Interesant en Lemon Suites verzorgt de verhuur van woningen. Oftewel een compleet aanbod met optimale dienstverlening!

We bieden een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een contract voor 24 tot 40 uur per week.

Informatie en solliciteren:
Word jij enthousiast van deze functie en vind je het een uitdaging om Van Santvoort Advies aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op! Stuur je reactie met CV naar Van Santvoort Advies, ter attentie van Jirka van der Pas via jirka@vansantvoort.nl.