Junior specialist ruimtelijke ordening & milieu

Maak kennis met van Santvoort Advies!
Op het kantoor van Van Santvoort in Nuenen vind je Van Santvoort Advies en Van Santvoort Architecten. Met een club gedreven collega’s proberen we elke dag onze klanten te voorzien van het beste advies en service. Van Santvoort Advies pakt uitdagingen aan op gebied van ruimtelijke ordening. Herbestemmen, nieuwbouw of uitbreiding, het verlenen van vergunningen of advies over een bestemming; het is dagelijkse kost voor Van Santvoort Advies.

Jouw taken
Als junior specialist ruimtelijke ordening & milieu ben je dagelijks bezig met vraagstukken van onze (internationale) klanten. Je werkt samen met collega’s aan adviezen voor opdrachtgevers over de mogelijkheden tot ontwikkeling van hun bedrijf, woning of kavel. Als allround binnendienstmedewerker vraag je principeverzoeken aan, schrijf je bestemmingsplannen, werk je vergunningaanvragen uit of onderzoek je de regelgeving rondom een woning die te koop komt bij van Santvoort Makelaars. Van ontwerp tot realisatie, jij maakt het hele project van dichtbij mee!

Wat is jouw achtergrond?
Dat je veel zin in de baan hebt vinden wij belangrijker dan werkervaring. Voor deze baan is het wel belangrijk dat je HBO-denkniveau hebt en een afgeronde relevante opleiding is een pré. Je bent in staat om projecten zelfstandig op te pakken en te communiceren met onze klanten. En het uitzoeken van vraagstukken is voor jou een uitdaging!

Over Van Santvoort
Van Santvoort maakt de cirkel rond als het gaat om onroerend goed: Van Santvoort Makelaars zorgt voor de ver- en aankoop van bestaande woningen en nieuwbouw en Van Santvoort Landelijk Wonen is specialist in het buitengebied en met name in hippische accommodaties. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege, een landelijke woning of het laten taxeren van (weide)gronden, Van Santvoort kan hierbij van dienst zijn. De adviestak van Van Santvoort weet raad bij vraagstukken rondom ruimtelijke ordening, de architecten van Van Santvoort zorgen voor het ontwerp van een droomlocatie. Voor financiering kan men terecht bij Interesant en Lemon Suites verzorgt de verhuur van woningen. Oftewel een compleet aanbod met optimale dienstverlening!

We bieden een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een contract voor 24 tot 40 uur per week. Ook krijg je bij ons de mogelijkheden om door te groeien naar senior specialist of adviseur.

Informatie en solliciteren:
Word jij enthousiast van deze functie en vind je het een uitdaging om bij Van Santvoort Advies aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op! Stuur je reactie met CV naar Van Santvoort Advies, ter attentie van Dirk van Santvoort, dirk@vansantvoort.nl.