Secretaresse (landelijke) makelaardij

Functie-omschrijving:

Je functioneert als rechterhand van je andere collega’s binnen het team Landelijk Wonen. Je bent het eerste aanspreekpunt aan de telefoon, verzorgt het opmaken en vormgeven van brochures en werkt rapportages en overeenkomsten uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de presentaties op de diverse woningsites.

De woningmarkt verandert en wij veranderen mee. Geen dag is hetzelfde! En we zijn dan ook op zoek naar een echte duizendpoot die zin heeft in deze uitdaging.

Functie-eisen:

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal spreekt voor zich. Daarbij heb je veel gevoel voor het vormgeven van brochures/presentaties, alsmede het onderhouden van websites. Je kunt goed zelfstandig, klantgericht en proactief werken. Kennis van de hippische sector is een must.

Kwaliteit in de dienstverlening aan onze cliënten staat bij ons hoog in het vaandel! Je moet uiteraard een commerciële inslag hebben.

De functie is voor 32 tot 40 uur in de week. De dagen zijn in overleg maar op vrijdag is aanwezigheid gewenst.

Wij bieden:

Een veelzijdige, uitdagende baan binnen een gemotiveerd team dat van aanpakken weet. Daarbij horen een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en solliciteren:

Word jij enthousiast van deze functie? Neem dan contact met ons op! Stuur je gemotiveerde reactie met Curriculum Vitae uiterlijk 28 mei 2021 naar Van Santvoort Makelaars, ter attentie van Dirk van Santvoort via monique@vansantvoort.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.