Senior specialist ruimtelijke ordening & milieu

Maak kennis met van Santvoort Advies!
Op het kantoor van Van Santvoort in Nuenen vind je Van Santvoort Advies en Van Santvoort Architecten. Met een club gedreven collega’s proberen we elke dag onze klanten te voorzien van het beste advies en service. Van Santvoort Advies pakt uitdagingen aan op gebied van ruimtelijke ordening, herbestemmen, nieuwbouw of uitbreiding, het verlenen van vergunningen of advies over milieuzaken; het is dagelijkse kost voor Van Santvoort Advies.

Jouw taken
Als senior specialist ruimtelijke ordening & milieu ben je dagelijks bezig met vraagstukken van onze (internationale) klanten. Je adviseert opdrachtgevers over de ontwikkeling van hun bedrijf, woning of kavel. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van maatwerkoffertes, verzorgen van principeverzoeken om bevoegde instanties te overtuigen en overdracht aan collega’s voor het uitwerken van het bestemmingsplan of de vergunningaanvraag. Je coördineert plannen en projecten dus van ontwerp tot aan realisatie.

Wat is jouw achtergrond?
Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding afgerond en je hebt ruime werkervaring in het begeleiden van ruimtelijke procedures en vergunningaanvragen. Je beschikt over een goede dosis overtuigingskracht, bent ondernemend en resultaatgericht werken hoort bij jou. Je bent betrokken en je toont lef door binnen de kaders de mogelijkheden te vinden. Je vindt het leuk om collega’s te begeleiden en op te leiden. Daarbij ben je zorgvuldig en hierdoor ontgaat niets je.

Over Van Santvoort
Van Santvoort maakt de cirkel rond als het gaat om onroerend goed: Van Santvoort Makelaars zorgt voor de ver- en aankoop van bestaande woningen en nieuwbouw. Van Santvoort Landelijk Wonen is specialist in het buitengebied en met name in hippische accommodaties. Of het nu gaat om het aan- of verkopen van een complete manege, een landelijke woning of het laten taxeren van (weide)gronden, Van Santvoort kan hierbij van dienst zijn. De adviestak van Van Santvoort weet raad bij vraagstukken rondom ruimtelijke ordening en milieu, de architecten van Van Santvoort zorgen voor het ontwerp van een droomlocatie. Voor financiering kan men terecht bij Interesant en Lemon Suites verzorgt de verhuur van woningen. Oftewel een compleet aanbod met optimale dienstverlening!

Binnen onze platte en informele organisatie hebben we een uitstekende werksfeer. Daarnaast bieden een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een contract voor 24 tot 40 uur per week. In eerste instantie betreft het een binnendienstfunctie, met de mogelijkheid om door te groeien naar een adviseursrol.

Informatie en solliciteren:
Word jij enthousiast van deze functie en vind je het een uitdaging om bij Van Santvoort Advies aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op! Stuur je reactie met CV naar Van Santvoort Advies, ter attentie van Dirk van Santvoort, dirk@vansantvoort.nl.