Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Wij zijn blij en geven onze makelaar een

8,9

Referenties

Beoordelingen zijn steeds belangrijker in het oriëntatie- en selectieproces van verkopers. Behalve voor huizenzoekers zijn deze beoordelingen ook voor van Santvoort Makelaars een belangrijke bron van informatie. Funda beschikt daarom een praktische functionaliteit: Makelaarsbeoordelingen. Hiermee kunnen cliënten onze dienstverlening als verkoop- of verhuurmakelaars beoordelen.

Onze cliënten geven hun mening over een aantal belangrijke aspecten van de dienstverlening, zoals lokale marktkennis, deskundigheid, service en begeleiding en prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast beschrijven zij hun ervaring en doen mogelijk een aanbeveling. Tenslotte wordt een gemiddeld eindcijfer berekend. Met deze informatie kunnen wij de dienstverlening nog beter afstemmen op de wensen van klanten. Én potentiële klanten kunnen nog beter zien waarom wij als makelaar het beste bij hen past.

Kenmerken

  • Cliënten beoordelen de dienstverlening van ons als verkoop- of  verhuurmakelaar;
  • Alleen clIënten die zijn ingesteld als verkoper of verhuurder van het  object kunnen een beoordelingen schrijven (dus geen anonieme beoordelingen);
  • Hiermee kunnen wij onze dienstverlening verbeteren;
  • Wij plaatsen de beoordelingen door naar de website.
8,9

“ We zijn trots op onze klanten en zij ook op ons want we krijgen een goed cijfer!”

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief