Merel Kox

Functie:  

Commercieel medewerkster & stagiaire.

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Sinds september 2023 ben ik begonnen met mijn meewerkstage bij van Santvoort Makelaars in Eersel. Sinds oktober 2023 werk ik naast mijn stage ook op zaterdag in kantoor Eersel.

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Op zaterdag ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten van alle kantoren en houd ik me bezig met het inplannen van bezichtigingen, het maken van brochures en andere administratieve taken.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Belangrijk in mijn werk bij Van Santvoort Makelaars is om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als commercieel medewerkster op zaterdag beantwoord ik de telefoon van klanten en probeer ik alle vragen en verzoeken zo snel en accuraat mogelijk te beantwoorden. Daarnaast is het ook belangrijk om goede communicatieve vaardigheden te hebben en een positieve en vriendelijke houding naar klanten toe te tonen.

Wat doe je naast je werk?

Naast mijn werk studeer ik de opleiding Vastgoedkunde op Fontys Hogescholen in Eindhoven en zit ik momenteel in het derde jaar. Verder breng ik veel tijd door met mijn vriendinnen en vind ik het leuk om uit te gaan. Daarnaast speel ik met veel plezier hockey bij HC Eersel.