Veronique van Thiel

Functie:

Marketing adviseur

Werkt bij van Santvoort Makelaars sinds:

Sinds oktober 2023 ben ik werkzaam bij van Santvoort Makelaars.

Quote:

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd

Wat zijn jouw taken binnen van Santvoort?

Ik ben verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieaspecten bij Van Santvoort Makelaars. Mijn taken zijn onder andere het beheren van sociale media-accounts om de betrokkenheid te vergroten en het merk te promoten, en ook het creëren van relevante inhoud zoals blogposts en artikelen. Daarnaast houd ik me bezig met het beheren van online advertentiecampagnes, zoals Google Ads en sociale media-advertenties, om onze doelgroep te bereiken.

Waar ben je trots op bij van Santvoort?

Een fijn bedrijf met een hardwerkend, warm en betrokken team. Een gezellig gezelschap die allemaal streven naar het beste resultaat.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij erg belangrijk. Ze denken heel erg met mij mee om zelf nog meer te onderscheiden van andere marketeers. Alles is mogelijk!

Wat is belangrijk in jouw werk bij van Santvoort Makelaars?

Gestructureerd werken met duidelijke en goede communicatie. Ook is voor mij het vooruit denken en plannen erg belangrijk. Zo loop je nooit achter.

Wat doe je naast je werk?

In mijn vrije tijd kan ik enorm genieten van mijn vriendinnen, vrienden, en familie. Op zondag hockey ik in een vriendinnenteam wat altijd erg gezellig is. Daarnaast geniet ik er van om heerlijk te borrelen met een lekker glaasje wijn.