Yvette Klos

Yvette Klos werkt als Junior specialist fysieke leefomgeving bij van Santvoort Advies in Nuenen. Maak kennis met Yvette!

 

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden bij van Santvoort?

Binnen van Santvoort Advies is geen een dag hetzelfde en elk vraagstuk is uniek. Hierdoor ben je bij elk proces aan het kijken hoe we dit met elkaar naar een positieve uitkomst kunnen brengen. Het ene moment sta je op locatie, het volgende moment verwerkt je een principe verzoek en het andere moment ben je bezig met een leuke uitdaging voor een bestemmingsplan.

Waar krijg jij energie van bij van Santvoort?

Vanaf moment een voel je je thuis binnen van Santvoort. Het is geen team, het is een familie. Alle deuren staan open en iedereen helpt elkaar. Het geeft zoveel energie en kracht om te leren van elkaar en vanuit eerdere geslaagde projecten.

Even wat anders dan werk: wat doe je in je vrije tijd?

Al zolang als dat ik mij kan herinneren ben ik tussen de dieren te vinden. Zowel boven water als ver onder water ontdek ik graag de wereld. Het allerliefste sta ik toch tussen de paarden, zowel dressuurmatig als een klein sprongetje. Tussen de dieren zijn is voor mij, als een klein meisje in de snoepwinkel.

Quote:

“Luister naar je hart, het zal je de weg leiden.”