De feestdagen vieren in je nieuwe woning!

Dit jaar vieren deze mensen voor het eerst de feestdagen in hun nieuwe woning, en wij waren erbij om dit bijzondere moment vast te leggen! Ontdek het verhaal van de allereerste kerst in hun nieuwe woning.

‘Dromen mag, welkom thuis’

Roy en Janne hebben dit jaar de sleutels mogen ontvangen van hun woning in Eersel.

Vanaf het moment dat ze dit huis en de tuin zagen, wisten ze het meteen. Alles waar ze van droomden tijdens onze huizenzoektocht vonden ze hier. De ruimte van het huis met prachtige ruime slaapkamers en een gigantische tuin sprak Roy en Janne het meeste aan in deze woning. Een heerlijke tuin waar ze de komende zomer volop van kunnen genieten.

Op de vraag of ze veel aan het huis hebben verbouwd is het antwoord: Zowat alles! Van plavuizenvloeren tot eikenhouten keukenkastjes, van schoonsmetselwerkmuren tot balkenplafonds – niets ontsnapte aan hun verbouwingsdrang. Draagmuren werden gesloopt om een nieuwe, frisse indeling te creëren op de begane grond. De muren kregen een nieuw laagje stucwerk en een vleugje kleur of behang. En dan hebben ze het nog niet eens gehad over hun keuken, waar ze graag koken voor vrienden en aan de bar hangen met een wijntje. De badkamer verhuisde naar een ruimere slaapkamer, waardoor er nu plaats is voor een inloopdouche, een ligbad, een dubbele wastafel én een knus make-up hoekje. Met de tuin zijn ze nog druk bezig, maar daar kunnen ze in het voorjaar van 2024 ook van gaan genieten. Roy vindt het jammer dat het klussen dan klaar is.

Marco en Monique hebben dit jaar de sleutels mogen ontvangen van hun woning in Deurne.

Marco en Monique hebben de randstad achter zich gelaten voor een nieuw avontuur in Deurne. Na een lange zoektocht konden Marco en Monique de Peelven in Deurne hun nieuwe thuis noemen. Aan de rand van het natuur en bos, in een rustige jonge wijk voelen ze zich helemaal thuis. Hoewel Marco en Monique nog helemaal niet bekend zijn in Deurne, kijken ze uit naar de toekomst op hun nieuwe plek.

De uitstraling van het huis spreekt het meeste aan voor het stel. en compact huis dat ontzettend praktisch is ingedeeld, waardoor er veel ruimte is. Opmerkelijk is dat ze helemaal niets aan het huis hebben verbouwd! Het was meteen al helemaal in hun stijl. Zo was het dan ook niet moeilijk te bepalen waar de kerstboom komt te staan. Die stond meteen goed!

Fred en Chantal hebben dit jaar de sleutels mogen ontvangen van hun woning in Nuenen.

Dit jaar openden Fred en Chantal van der Stappen de deur van hun droomhuis in Nuenen. De liefde voor hun nieuwe woning groeide niet alleen door de perfecte locatie, maar ook doordat ze na de eerste bezichtiging meteen wisten: “Dit is ons plekje!”

Ze hadden al direct ideeën over hoe ze het huis konden omtoveren naar hun eigen stijl. Fred en Chantal hebben flink de handen uit de mouwen gestoken, want het ging om een wat gedateerde jaren 70 woning die een complete duurzame make-over nodig had. Het hele huis werd aangepakt en vernieuwd, en nu, met de kerst voor de deur, is hun woonkamer één en al kerstsfeer!