TeamTalk: welkom Ilse!

Ilse de Bar heeft sinds kort het team van Van Santvoort Advies versterkt. Hoog tijd om kennis te maken!

Je bent sinds drie weken begonnen bij van Santvoort Advies in een nieuwe functie. Kun je ons daar iets meer over vertellen?
”Ik ben begonnen als adviseur ruimtelijk ordening en milieu voor klanten en opdrachtgevers. Ik adviseer hen op dat gebied over de ontwikkeling van hun bedrijf, woning of kavel. Ik ben verantwoordelijk voor het opstellen van maatwerk offertes, principeverzoeken en het uitwerken van het bestemmingsplan of de vergunningaanvraag. Dit doe ik samen met mijn collega’s van advies; Jirka, Feyza en Caroline.”

Dat klinkt als een uitdagende functie. Welke werkzaamheden of taken geven jou de meeste energie?
”Ik krijg onwijs veel energie van het indienen van bijvoorbeeld een aanvraag voor een bestemmingsplan of een principeverzoek en dat het dan uiteindelijk tot het gewenste resultaat leidt.  Zodra we akkoord hebben, sluit ik het netjes af met de klant. Samen met de klant positief terugkijken op het proces, daar doen we het voor.”

Als je jezelf in één woord zou moeten omschrijven, welk woord zou dat dan zijn?
”Ik denk dat het woord “dierenvriend” mij het beste omschrijft. Ik ben van jongs af aan al gek op dieren en wilde zelf dierenarts worden. Hoewel ik nu in een andere sector werkzaam ben, heb ik thuis genoeg dieren waar ik na mijn werk heerlijk mijn ontspanning kan vinden. Dat is nu mooi in balans.”

Waar ben je het meest trots op?
”Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik ben begonnen op de mavo en heb uiteindelijk mijn universitaire opleiding afgerond. Ik heb nu een baan gevonden waar mijn interesse ligt, in het advies en overwegend agrarische werkgebied, en heb thuis eindelijk mijn eigen miniboerderij.”

Kun je ons nog iets meer over jezelf vertellen? Wat doe je bijvoorbeeld graag in je vrije tijd?
”Ik sport graag, ik doe aan crossfit en bootcamp. Daarnaast kijk ik graag met vrienden naar PSV in de kroeg. Ook ben ik vrijwilliger bij de Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven (ROZE) als ambulancemedewerker en gastopvang voor kittens. In de zomer ga ik graag naar festivals met vrienden en voorheen speelde ik nog weleens basgitaar, dat staat nu op een laag pitje omdat ik soms tijd tekort kom!”