TeamTalk: Uitbreiding in het adviesteam

Bij Santvoort Advies verwelkomen we een nieuwe collega! Yvette is onlangs begonnen als Junior Specialist Fysieke Leefomgeving bij Santvoort Advies in Nuenen. Laten we haar even voorstellen!

 

Je bent sinds januari begonnen bij van Santvoort Advies in een nieuwe functie. Kun je ons daar iets meer over vertellen?

Zeker! Ik heb de opleiding Built Environment gevolgd aan de Avans in Den Bosch. Daar heb ik veel kennis opgedaan over bouwkunde, civiele techniek en ruimtelijke ontwikkeling. Mijn doel is om uiteindelijk Adviseur Fysieke Leefomgeving en Milieu te worden. Ik vind het boeiend om mensen te bezoeken, locaties te verkennen en ervaringen op te doen. Er valt nog zoveel te leren! Ik hoop steeds zelfstandiger aanvragen te kunnen opstellen en te versturen.

Wat vind jij leuk aan je werk?

Elke dag bij Santvoort Advies is anders. De diversiteit in de aanvragen houdt het spannend. Het leuke aan dit werk is dat je door goed te puzzelen uiteindelijk tot een mooi resultaat komt. Ook kan ik mijn passie voor paarden, die ik van jongs af aan heb, in mijn werk gebruiken.

Waar krijg je energie van? Waar sta je ’s ochtends voor op?

Eerlijk gezegd ben ik geen ochtendmens! Haha, ik ben liever ’s avonds wat langer op, zodat ik ’s ochtends rustig aan kan doen. Maar waar ik echt energie van krijg, is mijn werk. Het werken met mensen en dieren, woningen en landelijke omgevingen is iets waar je mij gelukkig mee maakt. Daar ben ik het liefst, en het kunnen combineren met mijn werk is echt alles wat ik wil!

Even wat anders dan werk; wat doe je in je vrije tijd?

Het zal je niet verbazen dat ik mijn vrije tijd graag doorbreng met paarden. Ook ben ik sinds afgelopen zomer begonnen met duiken. Ik wilde altijd al leren duiken, maar had een grote angst voor de onderkant van boten. In het begin vond ik het behoorlijk spannend, maar uiteindelijk heb ik mijn angst overwonnen. Verder ben ik een echte dierenvriend.

Waar ben je het meest trots op?

Ik vind het leuk dat ik een baan heb waar we samen voor het ultieme resultaat gaan. Samen met de collega’s vorm je een klein maar hecht team dat elkaar steunt en vooruit helpt naar succes.