Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Wij zijn blij en geven onze makelaar een

8,9
Bekijk hier alle referenties

Bedrijfspand verkopen

Wij verkopen ook jouw bedrijfspand!
Natuurlijk, we zijn begonnen met het verkopen van woningen. Maar hoe gaat dat? Dan komt er zomaar een woning met praktijkruimte in het aanbod terecht. Of een winkel en een woning met een bedrijfshal ernaast. Zo zijn we geleidelijk ook in de wereld van het bedrijfs onroerend goed terecht gekomen. Nu verkopen we een bedrijfspand net zo makkelijk als een woning. Want we kennen de markt en de belangrijkste spelers in de zakenwereld goed. Op bedrijventerreinen en in winkelstraten zijn we net zo thuis als in de woonwijken.

Jouw partner bij het verkopen van jouw bedrijfspand

Een bedrijfspand verkopen is uiteraard een andere tak van sport dan een woning verkopen. En de markt van het bedrijfs onroerend goed verschilt zeker van de woningmarkt. Wij weten wat die verschillen zijn en kunnen goed inspelen op snel wisselende omstandigheden. Want als ergens de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, dan is het wel in de industrie en dienstverlening. Maar toch … er zijn ook veel overeenkomsten tussen het verkopen van een bedrijfspand en het verkopen van een woning. Waar het op aankomt, is dit:
Een persoonlijke en actieve aanpak;

  • Je klanten goed kennen en altijd voor ze klaarstaan;
  • Marktsituaties goed kunnen taxeren en analyseren;
  • Optimaal gebruik van digitale marketingtechnieken.
  • Klantgerichtheid
  • Het is juist de klantgerichtheid van Van Santvoort Makelaars die ons ook bij het verkopen van bedrijfspanden succesvol maakt!

Van Santvoort maakt werk van het verkopen van jouw bedrijfspand!

Ja, ik heb een taxatievraag.

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief