Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Wij zijn blij en geven onze makelaar een

8,9
Bekijk hier alle referenties

Huis of appartement verhuren

Jouw huis of appartement verhuren?
Bij een makelaar denken mensen in de eerste plaats aan verkopen en kopen. Maar Van Santvoort Makelaars is ook actief bij het verhuren van huis of appartement. Flexibiliteit is steeds meer van belang in de wereld. De vaste baan maakt vaker plaats voor de tijdelijke. Het aantal zzp’ers, flexwerkers en expats is sterk groeiend. Dat heeft ook zijn weerslag op de woningmarkt, dus er is meer belangstelling voor huren en verhuren van een huis of een appartement.

Begeleiding bij het verhuren van jouw huis of appartement

Van Santvoort Makelaars speelt uiteraard in op die ontwikkeling. We zijn dus in toenemende mate ook actief in het begeleiden van particulieren en beleggers die hun huis of huizen appartement of appartementen willen verhuren. En ook helpen we mensen die op zoek zijn naar een huurwoning of appartement met zoeken. We leveren bij het verhuren van huis of appartement dezelfde kwaliteit in dienstverlening:

  • Optimale aansluiting op de wensen van de klant;
  • Perfecte informatievoorziening;
  • Professionele begeleiding.

Regelgeving bij het verhuren van jouw huis of appartement

Dat is nodig, want er is nogal wat regelgeving op dit gebied. Als je een huis of appartement (tijdelijk) gaat verhuren, zijn er ingrijpende fiscale gevolgen. Ook heb je als huisbaas allerlei verplichtingen, die vaak extra activiteiten en kosten met zich meebrengen.

Van Santvoort Makelaars brengt de mogelijkheden, maar ook de risico’s goed voor je in beeld en helpt jouw aan waterdichte regelingen, zodat jij als huurbaas niet van de regen in de drup raakt. En natuurlijk helpen wij jouw snel aan een geschikte kandidaat voor het huren van jouw huis of appartement.

Van Santvoort, ook thuis in de (ver)huurmarkt!

Ja, ik wil graag een vrijblijvende waardebepaling van mijn woning/appartement

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief