Mark Wissink

Functie:

Nieuwbouwadviseur (KRMT)

Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds:

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Van Santvoort Makelaars en in deze periode heb ik ondermeer de verkoop van nieuwbouwplannen verzorgd voor de kantoren Eindhoven, Nuenen en Eersel. Momenteel verzorg ik de verkoop van nieuwbouwwoningen voor kantoor Eindhoven. Hiervoor was ik werkzaam bij ondermeer Lommers Makelaars in Veldhoven (makelaar bestaande bouw) en Danlat Bouw & Vastgoed (projectontwikkelaar).

Quote:

  • Maak het niet moeilijker dan het is. Sommige dingen zijn nu eenmaal zoals ze zijn.
  • Beloof geen dingen die je niet kunt waarmaken!

Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort?

Totaal begeleiding van zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers op het gebied van nieuwbouw. Denk hierbij ondermeer aan:

  • advisering van zakelijke opdrachtgever op het gebied van nieuwbouwinitiëring;
  • advisering van zakelijke opdrachtgevers op het gebied van marketing;
  • verkoop van nieuwbouwwoningen.

Waar ben je trots op bij Van Santvoort Makelaars?

Dat we al jaren in staat zijn om onze meerwaarde te tonen aan zowel onze particuliere klanten (nieuwbouwzoekers) als zakelijke opdrachtgevers en mede daardoor het afgelopen jaar door onze zakelijke opdrachtgevers zijn genomineerd voor de titel nieuwbouwmakelaar van het jaar. Tevens ben ik enorm trots op het feit dat we al jaren met een selecte groep van nieuwbouwmakelaars in staat zijn om bij de top 5 van grootste makelaarskantoren van Nederland te behoren op het gebied van nieuwbouw.

Hoe draagt Van Santvoort Makelaars bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Binnen Van Santvoort Makelaars is er sprake van een open cultuur met ruimte voor eigen inbreng en waarin zelfinitiatief en een proactieve houding worden gewaardeerd. In deze open cultuur kun je door het stellen van persoonlijke doelstellingen je eigen persoonlijke ontwikkeling tot een succes maken.

Door mijzelf dagelijks open te stellen voor informatie en kennis van zowel consumenten, zakelijke opdrachtgevers als collega’s leer ik elke dag nieuwe dingen bij. En hierdoor ben ik in staat om mijzelf als mens en makelaar completer te maken.

Wat is belangrijk in jouw werk bij Van Santvoort Makelaars?

Eerlijkheid en duidelijkheid. De koop van een woning is vaak de duurste uitgaven van het leven. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om geïnteresseerden nieuwbouwzoekers bij deze belangrijke keuze zo goed en volledig mogelijk te informeren over alle verschillende aspecten die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Een goede en duidelijke uitleg aan de voorkant voorkomt teleurstellingen achteraf.

Daarnaast zie ik het als een belangrijke taak dat wij als nieuwbouwmakelaar onze kennis delen met onze zakelijke opdrachtgevers om zo tot een optimale woningindeling te komen waarmee in de huidige markt succes behaald kan worden.

Wat doe je naast je werk?

Als papa van Niek spendeer ik graag mijn vrije weekenden met mijn gezin. Daarnaast geniet ik ook van een potje tennis bij tennisvereniging De Korrel (Veldhoven) en vindt ik het heerlijk om af en toe met een groep vrienden op zondagochtend in de Kempische of Waalrese bossen te gaan mountainbiken.