Het van Santvoort verkoopplan

Het verkopen van landelijk vastgoed of hippische bedrijven is specialistisch werk. Kennis van de markt, weten wat de klant wil en de mogelijkheden op de juiste manier belichten; door onze jarenlange ervaring weten we hoe het werkt. Met ons interactieve promotieplan brengen we elk object onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Benieuwd welke stappen we ondernemen? Lees er in deze blog alles over.

Goed advies
In een eerste gesprek krijg je een goed advies over de te hanteren vraagprijs en de aanpak bij de verkoop van jouw woning. We lichten toe hoe wij te werk gaan en maken afspraken over het tarief voor onze dienstverlening.

Professioneel beeldmateriaal
Er worden prachtige foto’s gemaakt door een professionele fotograaf: foto’s van de binnen- en buitenzijde van de woning en daarnaast maken we ook een sfeervolle video met drone beelden. Tot slot kunnen we ook een visuele 3D presentatie maken (Matterport). Alles om jouw object zo goed mogelijk in beeld te krijgen!

Van start!
Zodra de verkoop van de woning wordt gestart, brengen we dit onder de aandacht via onze Social Media kanalen, een digitale nieuwsbrief en diverse websites. Ook tippen we woningzoekenden die matchen met de landelijk gelegen woning of hippische accommodatie.

Perfecte presentatie
Door het gebruik van nieuwe presentatie mogelijkheden ben je verzekerd van een top-ranking op Funda. Het pand scoort hoog in alle zoekmachines.

Wat kan en mag?
Met van Santvoort Advies zit je stevig in het zadel! Het team van specialisten voert een vergunningscheck uit en helpt belangstellenden met vragen over ruimtelijke ordening.

Social Media
We zetten groots in op Social Media. Het begint met een sneak preview op Facebook nog voordat de woning online komt. Dankzij extra acties brengen we het pand nog meer onder de aandacht na het starten van de verkoop. Daarnaast werken we met advertising specialisten die de doelgroep precies weten te vinden met betaalde advertenties.

Media partners
Niet alleen via onze eigen Social Media kanalen promoten we de woning, we hebben ook een nauwe samenwerking met diverse mediapartners waarmee we de woning onder de aandacht brengen in online- en print media. Samen met hen zorgen we voor een optimaal bereik. Graag informeren wij je over de promotiepakketten.

Bezichtiging en begeleiding
Dankzij de goede vindbaarheid en ons ijzersterke netwerk weten we snel potentiële kopers te trekken naar de woning of accommodatie. Wij plannen de bezichtigingen en we begeleiden belangstellenden. Natuurlijk krijg je van ons ook advies over de presentatie van je woning en houden wij je voortdurend op de hoogte van vorderingen in het verkoopproces.

Afwikkeling
Eenmaal verkocht, zorgen wij uiteraard voor een perfecte afwikkeling.