Over van Santvoort Advies

Van Santvoort Advies biedt optimale dienstverlening op het snijvlak van ruimtelijke ordening en hippisch/agrarisch vastgoed. Wij wijzen u de weg in het woud van regelgeving en vergunningenstelsels. En we verzorgen al uw communicatie met overheidsinstanties, zodat u uw plan zo snel mogelijk kunt waarmaken. U houdt de regie en zit vast in het zadel; wij ontzorgen u volledig.

Door onze kennis en ervaring binnen de overheid, de specialisatie van ruimtelijke ordening (met name in het buitengebied) en een passie voor paarden, bent u bij ons aan het juiste adres om u plannen te verwezenlijken.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Visievorming en strategie bepaling om uw plannen zo snel en soepel mogelijk waar te maken;
  • Volledige ontzorging bij aanvragen voor eventueel noodzakelijke wijzigingen van het bestemmingsplan, inclusief alle contacten met de overheid;
  • Advies op maat over al uw vraagstukken op het gebied van hippisch vastgoed, van visieontwikkeling en locatiekeuze tot realisatie en mestregistratie;
  • Onderzoeken, rapporten en vergunningsaanvragen, zoals bouw- en milieuvergunningen.

‘Met van Santvoort Advies zit u stevig in het zadel.’

Van Santvoort Advies

Paterslaan 2a
5701 NZ Helmond
+31 (0)492 52 5552

Rianne Pulles

Junior adviseur

Rianne is de junior adviseur van Van Santvoort Advies.  Door haar bachelor en master in de richting van Milieuwetenschappen is Rianne helemaal op de hoogte van de regelgeving rondom ruimtelijke ordening.
Contact met Rianne Pulles

Jirka van de Pas

Adviseur

Jirka van de Pas is specialist ruimtelijke ordening en milieu. Ze heeft ruime ervaring met agrarische en hippische vraagstukken.
Contact met Jirka van de Pas