Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Wij zijn blij en geven onze makelaar een

8,9
Bekijk hier alle referenties

Makelaar Helmond

Bel 0492 52 5552

Heerlijk wonen in Helmond
Op zoek naar een woning in Helmond? De keuze is reuze, want het is heerlijk wonen in Helmond. Relatief nieuwe woonwijken als Brandevoort, Dierdonk, de Groene Loper en Suytkade strijden om de voorrang, maar ook de binnenstad en oudere woonwijken hebben heel wat te bieden. De makelaars van ons kantoor kennen het aanbod op hun duimpje. Zij weten waar het goed wonen is in Helmond, de stad die de afgelopen decennia een prima woon- en leefklimaat heeft ontwikkeld.

Advies van dé makelaar van Helmond

Vanuit ons nieuwe kantoor in Helmond hebben de makelaars van Van Santvoort een goed overzicht over het enorm gevarieerde aanbod: van rij- en starterswoningen in typisch stedelijk wijken tot riante villa’s in zeer groene en landelijk gelegen stadsdelen. Naast overzicht hebben wij ook inzicht: ons makelaarskantoor weet hoe het werkt op de woningmarkt in Helmond. Wij weten welke wijk gewild is en welke prijskaartjes daarom gebruikelijk zijn. En dankzij onze goede contacten zijn onze makelaars er voor hun klanten als de kippen bij als snelheid geboden is.

Aangenaam wonen dankzij dé makelaar van Helmond

Helmond staat vanouds bekend als stad met veel industrie, maar maakt een grote ontwikkeling door met bijvoorbeeld de Automotive Campus, waar knappe koppen werken aan nieuwe concepten voor smart mobility. Mobiliteit is ook de specialiteit van de makelaars van Van Santvoort in Helmond, dus dat komt goed uit. Tegelijkertijd bedienen we vanuit ons kantoor Helmond ook de klanten die agrarisch en hippisch vastgoed willen kopen en verkopen. Ook op dat gebied zijn onze makelaars zeer actief en kundig.

De woningmarkt in Helmond, sterk in beweging!

Makelaar Helmond

Paterslaan 2a
5701 NZ Helmond
T +31 (0)492 52 5552
F
info@helmond.vansantvoort.nl

Anne-Marie van Santvoort Makelaar

Als tweede generatie ben ik sinds 1995 werkzaam als makelaar & taxateur. Na mijn opleiding ben ik (na enkele korte stages bij een gerenommeerde bank, notariskantoor en verzekeringsmaatschappij) in vast dienst verband komen werken.

Bernadette Janssen Commercieel medewerker

Het van A tot Z uitwerken van opdrachten met betrekking tot het landelijk vastgoed. Onder andere zorgen voor plaatsing van deze woningen op diverse websites en zorgen dat deze woningen extra aandacht krijgen via social media.

Ingrid Giepmans Administratief medewerker

Als financieel controller ben ik dagelijks bezig met de financiële gezondheid van het bedrijf. Ik voorzie de directie van up-to date adviezen. Door het tegelijk vooruit en achteruit kijken kan ik uit statistieken en cijfergegevens trends en evoluties afleiden.

Jorien Beentjes Commercieel medewerker

Naam: Jorien Beentjes Functie: Binnendienstmedewerker landelijk wonen Werkt bij Van Santvoort Makelaars sinds: September 2017 Quote: The harder you work for something, the greater you’’ll feel when you achieve it. Wat zijn jouw taken binnen Van Santvoort? Mijn taak is het ondersteunen van de makelaars van de afdeling landelijk wonen. Waar ben je trots op […]

Monique van Mierlo Assistent-makelaar

Samen met Dirk van Santvoort beheer ik de portefeuille met landelijk gelegen woningen en hippisch onroerend goed..

Als assistent-makelaar ben ik het eerste aanspreekpunt voor de verkopers van de woningen in onze portefeuille en verzorg ik vaak de contacten met (potentiële) kopers. Daarnaast behoort tot o.a. het uitwerken van de verkoopbrochures, het verzorgen van de internetpresentaties en het opmaken van de koop-/huurovereenkomsten tot mijn taken.

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief