Huis kopen in Eindhoven

Huis verkopen in Eindhoven?

Huis huren in Eindhoven

Weten wat jouw huis waard is in Eindhoven?

Makelaar Meerhoven

Op zoek naar een huis in Meerhoven of wil je juist je woning verkopen? Ga dan voor dé makelaar in Meerhoven: Van Santvoort Makelaars.

De wijk Meerhoven

Een grote stadsuitbreiding van Eindhoven; de wijk Meerhoven. In Meerhoven vind je het Park Meerland (dat een prijs heeft gewonnen!), bijzondere architectuur, De Hovenring en een prettig winkelcentrum. Prima vertoeven dus in Meerhoven. En houd jij van reizen? Je bent binnen no-time op Eindhoven Airport. De makelaars van Van Santvoort Makelaars Meerhoven weten je nog veel meer te vertellen over deze fijne wijk. Met zijn ervaren makelaars weet Van Santvoort wat er te koop is maar ook hoe jij jouw huis het beste in de markt kunt zetten. Dé makelaar in Meerhoven staat voor je klaar! Neem direct contact met ons op.

Een leuk weetje!

Voorheen was Meerhoven iets heel anders dan een woonwijk. Namelijk een vliegveld genaamd Welschap! Later is het vliegveld verplaatst en nu kennen we het als Eindhoven Airport. Toch zijn er aantal gebouwen van vliegveld Welschap bewaard gebleven. Er is zelfs een restaurant gevestigd in het oude luchthavengebouw, leuk om eens te bezoeken en de geschiedenis te proeven.

Van Santvoort Makelaars te Meerhoven

Van Santvoort Makelaars is als sinds 1976 actief in Eindhoven en hiermee durven we te zeggen dat wij je met onze jarenlange ervaring een optimaal advies kunnen geven. Onze aan- en verkoopstrategie is in al die jaren tot in de puntjes geperfectioneerd en onze makelaars staan te popelen om hun expertise uit te dragen. We geven je een reëel prijsadvies bij de verkoop van je woning omdat wij weten wat er speelt in de markt.

Ben je juist op zoek naar een huis? We gaan als dé makelaar in Meerhoven samen met jou op zoek naar jouw droomhuis. Tip! Schrijf je in voor onze gratis zoekservice. Met de gratis zoekservice houden we je op de hoogte van het nieuwste aanbod van woningen die aan jouw persoonlijke woonwensen voldoen.

Persoonlijke service bij Van Santvoort Makelaars Meerhoven

Een huis kopen of verkopen doe je niet zomaar. Hier komt best wat bij kijken, dat begrijpen wij als Van Santvoort Makelaars Meerhoven als geen ander. Het is een grote stap waarbij het van belang is dat een makelaar jou een eerlijk en goed advies geeft. Daarom vinden wij het belangrijk om persoonlijk kennis te maken. Hoe beter wij jou kennen, hoe sneller we jouw droomhuis vinden of juist je woning succesvol verkopen. Uiteraard is een kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Neem nu contact met ons op om eens afspraak te maken.

Gratis waardebepaling door dé makelaar in Meerhoven

Zit jij er aan te denken om je huis te gaan verkopen en ben je benieuwd wat je woning in de huidige markt waard is? Laat dan een vrijblijvende waardebepaling doen door Van Santvoort Makelaars. De makelaar kijkt naar verschillende aspecten van je woning maar ook naar de omgeving waar je huis staat. Op die manier kom je uiteindelijk samen tot de beste vraagprijs en de verkoopstrategie die past bij jouw persoonlijke situatie. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden buiten Eindhoven? Van Santvoort staat ook voor je klaar bij de aankoop of verkoop van een woning in Nuenen, Eersel, Helmond of Deurne.

Doinya van Dongen

Vastgoedadviseur

Mijn taken bestaan met name uit het assisteren bij de verkoop van nieuwbouwprojecten.
Contact met Doinya van Dongen

Ilona Kroes

Office manager

Ik ben het eerste aanspreekpunt op ons kantoor in Eindhoven voor verkopers en kopers. In mijn functie ondersteun ik de makelaar, maar ook de kijkers, kopers en verkopers. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, en geen dag is hetzelfde. Van het inplannen van bezichtigingen tot het maken van brochures, het plaatsen van woningen op internet en koopovereenkomsten maken.
Contact met Ilona Kroes

Lotte van Hulst

Nieuwbouwmakelaar

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij van Santvoort Makelaars. Voorheen heb ik bij een makelaarskantoor in Eersel gewerkt.
Contact met Lotte van Hulst

Anne van Esch

Nieuwbouwadviseur

Mijn taken bestaan met name uit het assisteren bij de verkoop van nieuwbouwprojecten in de regio Eindhoven.
Contact met Anne van Esch

Natasja Vissers

Nieuwbouwadviseur

Als nieuwbouwmakelaar mede verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en het begeleiden/adviseren van kandidaat kopers.
Contact met Natasja Vissers

Marlene Pouwels

Commercieel medewerker

Vele diverse taken zoals de normale administratieve taken, maar ook het beheer van de woningportefeuille, contact met de verkopers en klanten, uitwerken taxaties en het hele traject van dat in woning in verkoop komt tot dat deze verkocht.
Contact met Marlene Pouwels

Yvonne Tijssen

Vastgoedadviseur

Ik ben het aanspreekpunt van ons kantoor in Eindhoven. Achter de schermen zorg ik dat hier alles op rolletjes verloopt. Na de eerste kennismaking met onze makelaar onderhoud ik nauwe contacten met kopers en verkopers. De klanten worden met een grote glimlach ontvangen en te woord gestaan, zowel op kantoor als aan de telefoon.
Contact met Yvonne Tijssen

Maureen Geraets

Nieuwbouwadviseur

Als nieuwbouwmakelaar is het mijn verantwoordelijkheid kandidaat- kopers zo goed mogelijk te begeleiden/ te adviseren bij de aankoop van een woning. Hierin is het van belang om goede contacten te onderhouden met opdrachtgevers. De succesvolle verkoop van een nieuwbouwproject is hetgeen waar ik naar streef tezamen met mijn collega’s. Tevredenheid van een opdrachtgever en een koper staan hierin centraal. Binnen ons kantoor ben ik degene met aantoonbare kennis in de verhuursector. In de nabije toekomst ga ik me tevens bezig houden met de verhuur van nieuwbouwprojecten.
Contact met Maureen Geraets

Sjors de Vries

Makelaar

Als makelaar ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en verkoop van alle bestaande bouw woningen in Eindhoven en de directe omgeving.
Contact met Sjors de Vries

Pieter van Santvoort

Makelaar

Samen met Dirk ben ik eindverantwoordelijk voor Van Santvoort Makelaars.
Contact met Pieter van Santvoort