Huis kopen in Eindhoven

Huis verkopen in Eindhoven?

Huis huren in Eindhoven

Weten wat jouw huis waard is in Eindhoven?

Makelaar Strijp-S

Het stadsdeel Strijp-S in Eindhoven

Het voormalig bedrijventerrein Strijp-S in Eindhoven heeft door zijn industriële uitstraling onwijs aan populariteit gewonnen. Sinds 2000 groeit de wijk in aantal woningen. Wanneer jij op zoek bent naar een woning in Strijp-S is het fijn dat jouw makelaar de wijk als geen ander kent. Bij Van Santvoort Makelaars als dé makelaar van Strijp-S ben je aan het goede adres.

De wijk Strijp-S is al jaren aan het groeien en Van Santvoort Makelaars groeit mee. We weten alle ins and outs over deze prachtige vernieuwde wijk en nemen jou graag mee op zoektocht naar je droomhuis. Ben jij opzoek naar een opknapper of heb jij twee linkerhanden en ga je liever voor een nieuwe woning, klop aan bij dé Makelaar van Strijp-S want wij weten wat er te koop is. Woon jij al in het mooie Strijp-S en wil je juist je huis verkopen? Ook dan kun je terecht bij Van Santvoort Makelaars. Neem direct contact met ons op.

Van Santvoort Makelaar Strijp-S geeft jou deskundig advies

Van Santvoort Makelaars is al sinds 1976 actief in Eindhoven en omgeving en door deze jarenlange ervaring hebben wij onze expertises tot in de puntjes kunnen perfectioneren. Hierdoor kunnen wij een optimaal advies geven wanneer je een woning wil gaan kopen maar ook als je je woning in Strijp-S wil gaan verkopen. Doordat we de markt door en door kennen, kunnen wij een reëel prijsadvies geven en zetten we jouw woning professioneel in de markt.

Ben jij juist op zoek naar jouw droompaleis in Strijp-S? We luisteren in een persoonlijk gesprek goed naar alle wensen zodat we samen het perfecte huis voor je vinden. Een goede makelaar kent niet alleen de stad of dorp op zijn duimpje, maar ook zijn klant. Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar in Strijp-S.

Prettig wonen dankzij Van Santvoort Makelaars

Houd jij van een industriële uitstraling? Dan past de Eindhovense wijk Strijp-S goed bij jou. Wellicht ken je het bekende Klokgebouw waar regelmatig evenementen plaatsvinden. Ook het Ketelhuisplein wordt regelmatig gebruikt voor bijzondere evenementen. En vergeet Dutch Design Week niet! De week voor creatievelingen die ieder jaar druk wordt bezocht.

De treinverbindingen vanuit Eindhoven zijn goed en Strijp-S heeft zelfs een eigen treinstation. Met de auto ben je vanuit Strijp binnen no-time op Eindhoven Airport en vlieg je naar alle populaire vakantiebestemmingen in Europa.
Dus ben je overtuigd en heb je een makelaar in Strijp-S nodig? Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Voor elke woonwens een woning in Strijp-S!

Als makelaar in Strijp-S zoeken wij graag met je mee naar de perfecte woning speciaal voor jou. Wij weten wat de voor- en nadelen zijn van een woning zodat we samen met jou woningen kunnen vergelijken totdat we de perfecte match hebben gevonden.

Staat een eigen tuin op jouw nummer één of wil je juist een mooi uitzicht hebben over Eindhoven? Er is écht voor ieder wat wils. Ben jij er klaar voor om samen met Van Santvoort Makelaars in Strijp-S de wijk te ontdekken en verborgen pareltjes te bezichtigen? Laat je verrassen door het veelzijdige aanbod.

De professionele makelaar in Strijp-S

Het kopen of verkopen van een woning is een gebeurtenis waar veel bij komt kijken. Daar weten wij, Van Santvoort Makelaars, als geen ander van. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de makelaar die je gaat adviseren. We vinden het dan ook belangrijk om persoonlijk kennis met je te maken. Hoe beter wij jou kennen, hoe beter wij jou kunnen adviseren op basis van jouw wensen. Sta jij open voor een kennismakingsgesprek of wil je graag een waardebepaling laten doen voor je woning? Maak vrijblijvend een afspraak bij Van Santvoort Makelaars. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden buiten Eindhoven? Van Santvoort staat ook voor je klaar bij de aankoop of verkoop van een woning in Nuenen, Eersel, Helmond of Deurne.

Doinya van Dongen

Vastgoedadviseur

Mijn taken bestaan met name uit het assisteren bij de verkoop van nieuwbouwprojecten.
Contact met Doinya van Dongen

Ilona Kroes

Office manager

Ik ben het eerste aanspreekpunt op ons kantoor in Eindhoven voor verkopers en kopers. In mijn functie ondersteun ik de makelaar, maar ook de kijkers, kopers en verkopers. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, en geen dag is hetzelfde. Van het inplannen van bezichtigingen tot het maken van brochures, het plaatsen van woningen op internet en koopovereenkomsten maken.
Contact met Ilona Kroes

Lotte van Hulst

Nieuwbouwmakelaar

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij van Santvoort Makelaars. Voorheen heb ik bij een makelaarskantoor in Eersel gewerkt.
Contact met Lotte van Hulst

Anne van Esch

Nieuwbouwadviseur

Mijn taken bestaan met name uit het assisteren bij de verkoop van nieuwbouwprojecten in de regio Eindhoven.
Contact met Anne van Esch

Marlene Pouwels

Commercieel medewerker

Vele diverse taken zoals de normale administratieve taken, maar ook het beheer van de woningportefeuille, contact met de verkopers en klanten, uitwerken taxaties en het hele traject van dat in woning in verkoop komt tot dat deze verkocht.
Contact met Marlene Pouwels

Yvonne Tijssen

Vastgoedadviseur

Ik ben het aanspreekpunt van ons kantoor in Eindhoven. Achter de schermen zorg ik dat hier alles op rolletjes verloopt. Na de eerste kennismaking met onze makelaar onderhoud ik nauwe contacten met kopers en verkopers. De klanten worden met een grote glimlach ontvangen en te woord gestaan, zowel op kantoor als aan de telefoon.
Contact met Yvonne Tijssen

Maureen Geraets

Nieuwbouwadviseur

Als nieuwbouwmakelaar is het mijn verantwoordelijkheid kandidaat- kopers zo goed mogelijk te begeleiden/ te adviseren bij de aankoop van een woning. Hierin is het van belang om goede contacten te onderhouden met opdrachtgevers. De succesvolle verkoop van een nieuwbouwproject is hetgeen waar ik naar streef tezamen met mijn collega’s. Tevredenheid van een opdrachtgever en een koper staan hierin centraal. Binnen ons kantoor ben ik degene met aantoonbare kennis in de verhuursector. In de nabije toekomst ga ik me tevens bezig houden met de verhuur van nieuwbouwprojecten.
Contact met Maureen Geraets

Sjors de Vries

Makelaar

Als makelaar ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en verkoop van alle bestaande bouw woningen in Eindhoven en de directe omgeving.
Contact met Sjors de Vries

Pieter van Santvoort

Makelaar

Samen met Dirk ben ik eindverantwoordelijk voor Van Santvoort Makelaars.
Contact met Pieter van Santvoort