Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Wij zijn blij en geven onze makelaar een

8,9
Bekijk hier alle referenties

Makelaar Eersel

Eerste keus in Eersel
De ‘Parel van de Kempen’ en de thuisbasis van de ‘Contente Mens’. Het zijn kwalificaties waar Eersel trots op is. En dus is Eersel in trek als woonplaats. Onze makelaars zijn er dan ook trots op dat zij voor hun klanten altijd zorgen voor de ‘eerste keus’ op woongebied. Ook in Eersel gaat de geschiedenis van Van Santvoort Makelaars al zo’n 40 jaar terug. Geen reden om op het rustig aan te doen trouwens, want voor de eerste plaats moet je altijd blijven strijden!

Advies van dé makelaar van Eersel

Wie denkt aan Eersel denkt natuurlijk eerst aan landelijk wonen en aan het beschermd dorpsgezicht op en rond de Markt. En dat heeft zeker zijn charme. Maar Eersel heeft ook moderne dorpswijken met gloednieuwe woningen, zoals Kerkebogten. Hier staan rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaand geschakelde en vrijstaande woningen, van alle gemakken voorzien en naar eigen wens in te delen en in te richten. Onze makelaars weten precies welke woningen te koop staan, maar ook waar andere, vergelijkbare woonkansen in Eersel binnenkort beschikbaar komen. Ze steken hun voelhorens voortdurend uit om op het spoor te komen van aantrekkelijke mogelijkheden in dit prachtige dorp. En ze weten precies welke prijs reëel is.

Aangenaam wonen dankzij dé makelaar van Eersel

Natuurlijk is daar dan ook nog de prachtige natuur die Eersel omringt. Die draagt in ruime mate bij aan het woon- en leefplezier van de Eerselnaren. Vaak op steenworp afstand van hun woning kunnen ze naar hartelust wandelen, fietsen en paardrijden in het groen. Om daarna zeer content plaats te nemen op een terrasje in het hart van Eersel.

Eersel: dat is wonen naar wens!

Makelaar Eersel

Nieuwstraat 62
5521 CD Eersel
T +31 (0)497 51 3393
F
info@eersel.vansantvoort.nl

Emmy Martens Commercieel medewerker

Emmy is het aanspreekpunt van ons kantoor Eersel. De eerste contacten lopen via haar. Zij verzorgt de administratie rondom de verkoop en verhuur van woningen voor het kantoor.

Eric Hoeks Commercieel medewerker

Wat ik doe is moeilijk samen te vatten. Zeg maar alles wat voor mijn voeten komt. Ik houdt me vooral bezig met de interne organisatie, de werkprocessen, het CRM en het bijstaan van de makelaars / taxateurs bij hun werkzaamheden met name taxaties Commercieel Vastgoed.

Geert Ansems Makelaar

Verantwoordelijk voor de verkoop / verhuur en taxaties van woningen in de gehele Kempen regio. Tevens gespecialiseerd in commercieel vastgoed ten behoeve van verkoop / verhuur en taxaties in de gehele werkregio Zuidoost Brabant.

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief