Huis kopen in Eindhoven

Huis verkopen in Eindhoven?

Huis huren in Eindhoven

Weten wat jouw huis waard is in Eindhoven?

Makelaar Eindhoven | Van Santvoort Makelaars

Thuis in de lichtstad

Ben jij op zoek naar een woning in Eindhoven en wil je bij de zoektocht naar je droomhuis hulp van een makelaar die de stad als geen ander kent? Dan ben je bij Van Santvoort Makelaars als dé makelaar Eindhoven aan het juiste adres. De huizenmarkt van Eindhoven kent geen enkel geheim voor onze ervaren makelaars, wij kennen de stad en al haar wijken door en door. Zoek je een woning in een bestaande wijk of heb je liever een nieuwbouwhuis, in de binnenstad of aan de stadsrand? De makelaars van Van Santvoort weten wat er te koop is. Door onze kennis van de markt en kennis van de regio helpen wij jou aan jouw droomwoning in deze mooie stad. Niet alleen bij het zoeken naar een woning kun je bij ons terecht, maar ook voor het verkopen van je huis in Eindhoven kun je bij ons aankloppen. Dé makelaar Eindhoven staat voor je klaar! Neem direct contact met ons op.

Van Santvoort Makelaar Eindhoven geeft jou goed advies

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je optimaal adviseren als je een woning wil kopen, maar zeker ook als je een woning wil verkopen in Eindhoven. Van Santvoort Makelaars is al sinds 1976 actief in Eindhoven en omgeving en in al die jaren hebben wij onze aan- en verkoopstrategie tot in de puntjes geperfectioneerd. Onze makelaars kennen alle ins and outs van de huizenmarkt in Zuidoost-Brabant, waardoor jij een goed en reëel prijsadvies van ons kunt verwachten als je jouw huis te koop wil zetten. Misschien wil je helemaal niet verkopen, maar ben juist op zoek naar jouw droomwoning in Eindhoven. Wij wijzen je de weg naar de naar de wijk, de straat en de woning die bij jou past. Want een goede makelaar kent niet alleen de stad op zijn duimpje, maar ook zijn klant. Van Santvoort Makelaars, jouw makelaar in Eindhoven.

Aangenaam wonen dankzij Van Santvoort

Het is zeer aangenaam wonen in Eindhoven en omgeving. De stad is sterk in opkomst en wordt een steeds populairdere woonbestemming. De binnenstad is gezellig en levendig en Strijp-S geeft met haar industriële karakter de stad net dat beetje extra. Evenementen als de Dutch Design Week en GLOW zijn echte publiekstrekkers en hebben Lichtstad Eindhoven op kaart gezet als creatieve en innovatieve stad. Tegelijkertijd is Eindhoven met zijn vele parken en plantsoenen groen en leefbaar gebleven. De stad heeft goede treinverbindingen naar de Randstad en vanaf Eindhoven Airport vlieg je naar alle populaire vakantiebestemmingen in Europa. Wil je nog veel meer van deze prachtige stad weten? Wij staan voor je klaar en delen graag onze kennis met je. Heb je een makelaar in Eindhoven nodig? Laat ons je adviseren!

Eindhoven, voor elke woondroom een woning!

Ben jij op zoek naar jouw droomhuis in Eindhoven? Van Santvoort Makelaars zoekt graag met je mee en vindt de perfecte woning voor je. Als makelaar in Eindhoven weten wij wat de stad te bieden heeft en matchen wij jouw woonwensen aan het perfecte huis. Eindhoven heeft een groot en divers aanbod aan woningen in verschillende stijlen. Of je nu op zoek bent naar een modern appartement in hartje centrum, een authentieke jaren 30-woning in een kindvriendelijke wijk of een luxe villa aan de rand van de stad dicht bij de prachtige natuur in deze omgeving, Eindhoven heeft het allemaal. Ga samen met ons op zoek naar jouw droomwoning en laat je verrassen door het aanbod in deze veelzijdige stad.

Van Santvoort Makelaars, de succesvolle makelaar in Eindhoven!

Bij van Santvoort Makelaars begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis een hele stap is. Je kiest natuurlijk niet zomaar een makelaar, je wil graag een makelaar waarvan je zeker weet dat hij of zij het beste met jou voor heeft. En hoe beter wij jou kennen, hoe sneller we jouw droomhuis vinden of je huis succesvol verkopen. Als wij je gaan helpen bij het kopen of verkopen van een huis willen we daarom graag kennis met je maken. Een kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Ook voor een vrijblijvende waardebepaling kun je bij Van Santvoort Makelaars terecht. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden buiten Eindhoven? Van Santvoort staat ook voor je klaar bij de aankoop of verkoop van een woning in Veldhoven, Nuenen, Eersel, Bladel, Helmond of Deurne.

Doinya van Dongen

Vastgoedadviseur

Mijn taken bestaan met name uit het assisteren bij de verkoop van nieuwbouwprojecten.
Contact met Doinya van Dongen

Ilona Kroes

Office manager

Ik ben het eerste aanspreekpunt op ons kantoor in Eindhoven voor verkopers en kopers. In mijn functie ondersteun ik de makelaar, maar ook de kijkers, kopers en verkopers. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, en geen dag is hetzelfde. Van het inplannen van bezichtigingen tot het maken van brochures, het plaatsen van woningen op internet en koopovereenkomsten maken.
Contact met Ilona Kroes

Lotte van Hulst

Nieuwbouwmakelaar

Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij van Santvoort Makelaars. Voorheen heb ik bij een makelaarskantoor in Eersel gewerkt.
Contact met Lotte van Hulst

Anne van Esch

Nieuwbouwadviseur

Mijn taken bestaan met name uit het assisteren bij de verkoop van nieuwbouwprojecten in de regio Eindhoven.
Contact met Anne van Esch

Marlene Pouwels

Commercieel medewerker

Vele diverse taken zoals de normale administratieve taken, maar ook het beheer van de woningportefeuille, contact met de verkopers en klanten, uitwerken taxaties en het hele traject van dat in woning in verkoop komt tot dat deze verkocht.
Contact met Marlene Pouwels

Yvonne Tijssen

Vastgoedadviseur

Ik ben het aanspreekpunt van ons kantoor in Eindhoven. Achter de schermen zorg ik dat hier alles op rolletjes verloopt. Na de eerste kennismaking met onze makelaar onderhoud ik nauwe contacten met kopers en verkopers. De klanten worden met een grote glimlach ontvangen en te woord gestaan, zowel op kantoor als aan de telefoon.
Contact met Yvonne Tijssen

Maureen Geraets

Nieuwbouwadviseur

Als nieuwbouwmakelaar is het mijn verantwoordelijkheid kandidaat- kopers zo goed mogelijk te begeleiden/ te adviseren bij de aankoop van een woning. Hierin is het van belang om goede contacten te onderhouden met opdrachtgevers. De succesvolle verkoop van een nieuwbouwproject is hetgeen waar ik naar streef tezamen met mijn collega’s. Tevredenheid van een opdrachtgever en een koper staan hierin centraal. Binnen ons kantoor ben ik degene met aantoonbare kennis in de verhuursector. In de nabije toekomst ga ik me tevens bezig houden met de verhuur van nieuwbouwprojecten.
Contact met Maureen Geraets

Sjors de Vries

Makelaar

Als makelaar ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en verkoop van alle bestaande bouw woningen in Eindhoven en de directe omgeving.
Contact met Sjors de Vries

Pieter van Santvoort

Makelaar

Samen met Dirk ben ik eindverantwoordelijk voor Van Santvoort Makelaars.
Contact met Pieter van Santvoort