Een moment geduld a.u.b
Uw zoekresultaten worden geladen...

Wij zijn blij en geven onze makelaar een

8,9
Bekijk hier alle referenties

Makelaar Eindhoven

Bel 040 269 2530

Echt thuis in Eindhoven
Zoekt u een woning in Eindhoven? Dan is Van Santvoort Makelaars het makelaarskantoor dat u zoekt. Want als geen ander zijn wij thuis in Eindhoven. In bestaande wijken, nieuwbouwwijken, de binnenstad en aan de stadsrand: onze makelaars weten wat er te koop is in Eindhoven. We kennen de stad als geen ander, want een goede makelaar is altijd onderweg, zowel langs de echte weg of de digitale!

Advies van dé makelaar van Eindhoven

Dankzij onze kennis van stad en woningmarkt kunnen wij u optimaal adviseren als u een woning wilt kopen, maar ook als u een woning wilt verkopen. Onze makelaars kennen de ins and outs van de markt, dus zij kunnen een goed en reëel prijsadvies geven als u uw woning te koop wilt zetten. Ook het bepalen van de verkoopstrategie is bij ons in goede handen. Maar als u zelf op zoek bent naar de woning van uw dromen in Eindhoven, dan wijzen wij u de weg naar de wijk, de straat of de woning die bij u past. Want een goede makelaar kent niet alleen de stad, maar ook zijn klant.

Aangenaam wonen dankzij dé makelaar van Eindhoven

En het is zeker aangenaam wonen in Eindhoven. De stad is sterk in opkomst. De binnenstad is aantrekkelijk en levendig en Strijp-S biedt een dimensie extra. Evenementen als de Dutch Design Week en GLOW geven de Lichtstad een gloedvolle uitstraling. Tegelijkertijd is Eindhoven groen en leefbaar gebleven. Ons makelaarskantoor staat dan ook graag voor u klaar.

Wonen in Eindhoven, de stad waar u zich zeker thuis voelt!

Makelaar Eindhoven

Boutenslaan 195A
5654 AN Eindhoven
T +31 (0)40 269 2530
F
info@eindhoven.vansantvoort.nl

Ad van Beek Kandidaat-makelaar

Uitvoeren van de velerlei werkzaamheden ter begeleiding van opdrachtgevers en overige relaties naar en afronden van transacties in de koop-/verkoop en huur-/verhuur van bestaande woningen in onze regio.
Het meewerken aan het behoud en de ontwikkeling van de behaalde sterke marktpositie. Vanwege mijn kennis en ervaring ook in de overige gedeelten van onze regio verricht ik ook werkzaamheden in de regio’s van mijn collega’s als daar behoefte is aan extra inzet.

Mark Wissink Nieuwbouwmakelaar

Totaal begeleiding van zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers op het gebied van nieuwbouw. Denk hierbij ondermeer aan:
– advisering van zakelijke opdrachtgever op het gebied van nieuwbouwinitiëring;
– advisering van zakelijke opdrachtgevers op het gebied van marketing;
– verkoop van nieuwbouwwoningen.

Marlene Pouwels Commercieel medewerker

Vele diverse taken zoals de normale administratieve taken, maar ook het beheer van de woningportefeuille, contact met de verkopers en klanten, uitwerken taxaties en het hele traject van dat in woning in verkoop komt tot dat deze verkocht.

Maureen Geraets Nieuwbouwmakelaar

Als nieuwbouwmakelaar is het mijn verantwoordelijkheid kandidaat- kopers zo goed mogelijk te begeleiden/ te adviseren bij de aankoop van een woning. Hierin is het van belang om goede contacten te onderhouden met opdrachtgevers. De succesvolle verkoop van een nieuwbouwproject is hetgeen waar ik naar streef tezamen met mijn collega’s. Tevredenheid van een opdrachtgever en een koper staan hierin centraal.
Binnen ons kantoor ben ik degene met aantoonbare kennis in de verhuursector. In de nabije toekomst ga ik me tevens bezig houden met de verhuur van nieuwbouwprojecten.

Natasja Vissers Nieuwbouwmakelaar

Als nieuwbouwmakelaar mede verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwbouwwoningen en het begeleiden/adviseren van kandidaat kopers.

Sarah Schepens Nieuwbouwmakelaar

Mijn taak binnen Van Santvoort is het verzorgen van het gehele verkoopproces binnen nieuwbouw. Van nieuwbouwaanmelding tot nieuwbouwgesprek tot tekenafspraak van alles behoort tot mijn taak.

Sjors de Vries Makelaar

Als makelaar ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en verkoop van alle bestaande bouw woningen in Eindhoven en de directe omgeving.

Yvonne Tijssen Commercieel medewerker

Ik ben het aanspreekpunt van ons kantoor in Eersel. Achter de schermen zorg ik dat hier alles op rolletjes verloopt. Na de eerste kennismaking met onze makelaar onderhoud ik nauwe contacten met kopers en verkopers. De klanten worden met een grote glimlach ontvangen en te woord gestaan, zowel op kantoor als aan de telefoon.

X

Meld je aan voor onze nieuwsbrief